رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
@m-bahrami1378
ده اوج درس خوندن ماست
من پیشنهاد اولیم توی ذهنم یازده و نیم تا دوازده شب بود ک بشه اخر شب و بخوابیم بعدش ،نه نیم ساعت بیفته بینش،منتهی دیگ بچه ها انقدر اعتراض کردن هی عقب نشینی کردیمهرطور بچه ها صلاح بدونن،بحث کنید بنتیجه رسیدید منم تابع جمع ام
-
این چهارمین اعتراض ب تایم شب
باشه پس نیم ساعت ب اینور میکشیمش
ده ونیم تا یازده...دیگ تایم ها تغییر نمیکنن اعتراض وارد نیست
تایم نهایی شد این؛
ظهر دوازده و نیم تا یک
شب هم؛
ده و نیم تا یازده -
اگه مسلط به برنامه نویسی وب بودم
طرح میدادم:
هر کسی میزان استفاده ی تقریبیشو از قبل مشخص کنه (این که چه قدر قبل مشخص کنه یا حتی اخرین باری که الا میاد مال دفعه ی بعدی رو مشخص کنه یا نه جای برسی داره)
یا مثلا سیستم بهش هشدار بده وقتی تخطی کرد
یکمی هم پیشرفت کنیم این طوری میشه که الا خودش سیستمو خاموش کنه
این طوری دیگه
مثلا هر چی اضافه تر موندی و چت کردی در الا پول میوفته برات که باید تسویه حساب کنی بریزی به حساب الا که برای همه خوب باشه هم تو که اون قدری که از قبل میخواستی میمونی توی الا هم توی هزینه ی معلما و غیره به الا کمک میشه
اگه بلد بودم اسمشم میزاشتم الارم که خوب معنیشو میرسونه هم الا داره هم الارمتا چند سالی که من برنامه نویسی یاد بگیرم این کاربرد نداره برای دهه هشتادیا جواب میده
-
طرح میدادم:
هر کسی میزان استفاده ی تقریبیشو از قبل مشخص کنه (این که چه قدر قبل مشخص کنه یا حتی اخرین باری که الا میاد مال دفعه ی بعدی رو مشخص کنه یا نه جای برسی داره)
این طوری دیگه
مثلا هر چی اضافه تر موندی و چت کردی در الا پول میوفته برات که باید تسویه حساب کنی بریزی به حساب الا که برای همه خوب باشه هم تو که اون قدری که از قبل میخواستی میمونی توی الا هم توی هزینه ی معلما و غیره به الا کمک میشه
اگه بلد بودم اسمشم میزاشتم الارم که خوب معنیشو میرسونه هم الا داره هم الارمتا چند سالی که من برنامه نویسی یاد بگیرم این کاربرد نداره برای دهه هشتادیا جواب میده
@Najafzadeh در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
این طوری دیگه
مثلا هر چی اضافه تر موندی و چت کردی در الا پول میوفته برات که باید تسویه حساب کنی بریزی به حساب الا که برای همه خوب باشه هم تو که اون قدری که از قبل میخواستی میمونی توی الا هم توی هزینه ی معلما و غیره به الا کمک میشهاینش خیلی خوب بود
-
سلام
اول اینکه ببخشید تو تایم نیست،نتونستم زودتر بیام،درمورد ازمون فردا جامع قلمچی؛
دیدم خیلیا نمیاید
اولا اینکه اگ هنوز تو ذهنتون اون قهرمانِ کنکور ۹۸هستید نباید وقتی سخت شد جابزنید،اصلا هیچ ربطی ب از دست دادن روحیه نداره اگ منطقی فک کنید،ازمونه اوله و کلی ه طبیعه کم بزنید...
عاقا اصلاصفر صفری،مگ هدف ازمون چیه؟!غیر اینه بفهمی تسلطت چقدرع،الان بهترین فرصته بفهمید با این امادگی حداکثر صفر درصد،چقدر تسلط دارید رو پیش،تو بگو اصلا هر درسی یک درصد بزنی حداقلش میفهمی چقدر نیاز ب تلاش داره کتاب های پیشت تا اینکه همش تو ابهام باشه...می فهمی چ مباحثی ۱۰۰درصد یادت رفته چ مباحتی ۱۰درصد و..
هزینه ی هر ازمونی ک دارید میدید یچیزی حدود ۵۰هزار میشه چرا الکی هدرش بدید -
به نظر منو یگانه تایم رو تغییر بدیم به ساعت 11تا12شب :|
بقیه فقط نظر دادن،کسی هماهنگ نشد:/
نظرتون چیه؟ -
نظرتون چیه؟SenatOr در حال پیگیری....
-
SenatOr
الان نگاع کردم دیدم هیچکدوم پایبند نبودن،یازده تا دوازده بیایم ما پس ،بقیه هم اگ خواستن باما باشن اگ هم نخواستن گروه گروه بیان،تکی بیان دیگ هرکاری میکنن بکننی تبصره هم بذاریم؛شبای ازمون ۹ شب ب بعد ازاده اومدن
-
یعنی بدترین وضع کنکورو داریم امسال ما نظام قدیما
از ی طرف سهمیمون برحسب جمعیته(کمتره)و فارغای رشته های دیگ مثل ریاضی(مهندسیاشون و..) و ...میفتن باما،تموم پیر!های کنکور ؛طرف هفت هشت سال کنکور داده و الان میدونه اخرین فرصتشه،میفتن با ما،تاثیر قطعی معدل و...از ی طرف نمیشه امید ب کنکور مجدد بست با این همه تغییر کتاب.
باید از بین این همه غول ک افتادن بین ما نظام قدیما اومد بالا،و تک شد،کار سختیه اما نشد نی،
#باید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
بقول بیدل
بحرتوفان جوشی وپرواز شوخی موجتست
ماندهایافسرده ولبخشک چونساحل چرا -
از ی طرف سهمیمون برحسب جمعیته(کمتره)و فارغای رشته های دیگ مثل ریاضی(مهندسیاشون و..) و ...میفتن باما،تموم پیر!های کنکور ؛طرف هفت هشت سال کنکور داده و الان میدونه اخرین فرصتشه،میفتن با ما،تاثیر قطعی معدل و...از ی طرف نمیشه امید ب کنکور مجدد بست با این همه تغییر کتاب.
باید از بین این همه غول ک افتادن بین ما نظام قدیما اومد بالا،و تک شد،کار سختیه اما نشد نی،
#باید متفاوت از دیروز زندگی کرد و گذشته رو تکرار نکرد و برای یبارم شده تموم قد مقابل خودمون وایسیم
بقول بیدل
ماندهایافسرده ولبخشک چونساحل چرا -
این پست پاک شده!
-
چقد دیر میخوابین شماها
شب 10رد نشه!
10تا 10ونیم
یا دیگه تهش 10ونیم تا 11
البته باید بارفیقم مشورت کنم
فاطمه ـ بوشهر@پاییز من فقط جمعه ها میام
خیلی خوب بود به قول تبلیغه ..از وقتی بچم نتو مدیریت میکنه درس خون تر شده
-
طرح میدادم:
این طوری دیگه
@نجف-زاده
جه جالب همین امروز داشتم دوباره به این فک میکردم که واسه جریمه کردن خودم به آلا کمک کنم
قبلا چون مبلغش زیاد نبود بیشتر حس نوع دوستی داشتم تا عذاب وجدان
الان مبلغی طوریه که چن بار غفلت کنم نه تنها حساب بانکیم خالی میشه بلکه باس یه پولی عم قرض کنم بریزم به حساب آلا
فک کنم روش موثری باشه چون الان تنم داره مث بید میلرزه -
نظرتون چیه؟SenatOr کسی هماهنگ نشد چون شما با کسی هماهنگ نشدید
:
فعلا که فقط نیم ساعت در شبانه روز دیسکانکتم -
بقول بیدل
ماندهایافسرده ولبخشک چونساحل چراrevival تمرکزتونو بذارید رو کارتون اخوی
فک کردن به این مسایل دلسردتون میکنه
اگه باز فاز اونرو عو ورنمیدارین صلاح این مملکتو شما میدونید فقط -
SenatOr کسی هماهنگ نشد چون شما با کسی هماهنگ نشدید
:
فعلا که فقط نیم ساعت در شبانه روز دیسکانکتم -
@پاییز پیامای قبلی رو بخونی متوجه میشی کیا هماهنگ نشدن
و اینکه این مسئله حل شد دیگه؛اسپم ندهیم:/SenatOr درسته من اولین تایمودرجریان بودم
دومیو که هماهنگ کردین نت نداشتم بیخبر بودم الان دیدم
من فقط اسپم ندادما
ولی چشم:)
پ.ن : شوخی هم واسه این بود که مطمئنتون کنم چیزی به دل نگرفتم:) -
ازمون ۶ مهر،کل پیش دانشگاهی،ترازا رو نگاه کنید
مثلا نفر اول همه ی درس ها رو صد زده بجز زیست ک ۹۰ زده...
من خودمو میگم ک حداقل ۳ ماه میخوام واسه رسیدن ب این تسلط،ما باید از کسایی جلو بزنیم ک حداقل سه تا ۶ماه ازمون جلوعن و بی وقفه هم تلاش میکنن،پس ببینید باید چطور خواند...
ب امید روزی ک اسم ما.... -
ی دعوت ب مسابقه
ازمون بعدی قلمچی فک کنم میشه بیستم،دو جمعه بعد..وقتش خوبه مباحثشم بد نی واسه شروع ب رقابت جدی با این غولهای بی شاخ و دموقتشه ماهم خودمون رو نشون بدیم،بسه شکست دیگ...
عاقا هرکی ترازش بیاد بالای ۶۰۰۰یک ستاره میگیره
هرکی اسمش بیاد جز نفرات برتر شهر خودش دوستاره
هرکی بشه یک شهر خودش سه ستاره
هرکی اسمش بیاد جز نفرات برتر کشور چهارستاره
و هرکی یک کشور شه پنج ستاره میشهببینیم چی میشید،این ستاره ها چند ازمون بگذره جالب میشه فضای رقابتیش،
ژنرال
کسایی عم ک ازمون قلمچیحالا به هردلایلی نتونستن اسم بنویسن،سوالات رو دانلود کنن،بعدظهر ازمونو بزنن خونه درصدشون رو بگن ما تراز و رتبه رو تخمین میزنیم واسشون ک اگ خواستن از این فضا دور نشن