سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره
-
باسلام.بنده تازه دیپلم تجربیم رو گرفتم .میخوام برا کنکور 98برنامه ریزی کنم ولی برا پاس کردن پیش دانشگاهی بد جور گیر کردم البته سه تا فصل دی.خردادوشهریور 98رو دارم .خودم هم متا هل هستم خواهش میکنم یه جور مشاوره خوب بهم بدین
-
-
الان یعنی هیچ کدوم از درس های پیش دانشگاهی پاس نکردی؟
-
reza ahmadi قک کنم برا شما مناسب باشه ک هم پایه بخونی و هم پیش دانشگاهی در ضمن پیش دانشگاهی 45درصد سوالا رو در بر میگیره اگه خوب پوشش بدی عالی میشه از برنامه راهبردی قلمچی هم استفاده کن
-
reza ahmadi 0_1538174482085_برنامه راهبردی اختصاصی.pdf
0_1538174491565_برنامه راهبردی عمومی.pdf
بفرمایید استفاده کنید البته اگه درمورد موقعیتتون بیشتر توضیج بدین شاید دوستان بتونن بهتر کمکتون کنند با ی مشاور خوب هم صحبت کنین -
reza ahmadi
وقتی متاهلین و کار میکنین و وقتتون تنگه برا درس خوندن..بهتره به رشته تاپ فکر نکنید -
reza ahmadi
امتحان دی داده خواهد شد ولی احتمالش زیاده ک درس مثبت بشه! -
darya.momtaz اتفاقا من رشته تجربی م رو از طرق شبانه گرفتم دیپلم تجربیم تازه صادر شده احتیاج به یه برنامه ریزی خوب دارم
-
reza ahmadi ن منظورم از وضعیت ساعات درس خوندنتون بود اگه خوب تلاش کنی موفق میشی چه رشته ای هستی ؟برای دانشگاه قصد داری تو چه رشته ای ادامه بدی؟
-
reza ahmadi منظورتون از سه قسمت چیه؟
-
reza ahmadi احسنت باید خوب تلاش کنید
-
reza ahmadi
برنامه ک برا فارغ التحصیلان خیلی خوبه...برنامه قلمچی هستش....باید با این پیش برین همین!!چاره ای نیست -
reza ahmadi
والا برا پزشکی باید خیلی تلاش کنید اینکه شما میگن من کارمندم و وقت زیاد ندارم سخته ها!!