مشاوره
-
oooooooo
چون خیلی دیر درس هارو تموم میکنه... -
oooooooo امتحانات پیش چهار تا ش داخلیه .نصف نهایی
-
oooooooo امتحانات پیش چهار تا ش داخلیه .نصف نهایی
reza ahmadi خب؟
-
reza ahmadi بای مشاور باتجربه حرف بزن اینو ک ما نمیتونیم تخصصی بگیم ولی اونایی ک تو کنکور خیلی مهمن و اختلاف رتبه ایجاد میکنن رو همین اول بردار
oooooooo
موافقم با ایشون..باید با ی مشاور تخصصی حرف بزنید...استاد افشار بهتره -
reza ahmadi خب؟
oooooooo مثلا میشه زیست پیش و ادبیات رو بزارم برا خرداد .زمین که به دردم نمیخوره با دینی و زبان بزارم برا شهریور بعد کنکور بقیه دی ماه
-
oooooooo مثلا میشه زیست پیش و ادبیات رو بزارم برا خرداد .زمین که به دردم نمیخوره با دینی و زبان بزارم برا شهریور بعد کنکور بقیه دی ماه
reza ahmadi
شما چیزایی میگین ک عجیب غریبه!!!
بعد کنکور بقیه درس ها دی!!!
شمارو راه میدن دانشگاه؟ -
reza ahmadi
شمارو راه میدن دانشگاه؟@darya-momtaz بله .چون که سازمان پیش رو بعد کنکور هم قبول میکنه
-
reza ahmadi اقای احمدی در زیر گروه تجربی زیست ضریب 4 هست و ادبیات ضریب 4 داره خیلی تاثیر گذارن برای رتبه اوردن بعدش فیزیک 2 ریاضی 2 و شیمی3 هست ودینی 3 زبان 1 عربی2 لطفا بیشتر دقت کن
-
reza ahmadi
شمارو راه میدن دانشگاه؟@darya-momtaz اگه این سه تارو شهریور پاس کنم هیچ مشکلی نیست
-
reza ahmadi اقای احمدی در زیر گروه تجربی زیست ضریب 4 هست و ادبیات ضریب 4 داره خیلی تاثیر گذارن برای رتبه اوردن بعدش فیزیک 2 ریاضی 2 و شیمی3 هست ودینی 3 زبان 1 عربی2 لطفا بیشتر دقت کن
oooooooo برنامه فکری من اینه .زیست و ادبیات رو میزارم برا خرداد برا اینکه من باید از پایه بخونم تاوقتی که برسم به پیش هم برا کنکور میخونم هم برا امتحان نهایی
-
reza ahmadi
شمارو راه میدن دانشگاه؟@darya-momtaz منظورم از دی ماه 97هستش
-
oooooooo برنامه فکری من اینه .زیست و ادبیات رو میزارم برا خرداد برا اینکه من باید از پایه بخونم تاوقتی که برسم به پیش هم برا کنکور میخونم هم برا امتحان نهایی
reza ahmadi موفق باشید:slightly_smiling_face:
-
reza ahmadi موفق باشید:slightly_smiling_face:
oooooooo خواهش میکنم برام نتیجه بگین
-
oooooooo
موافقم با ایشون..باید با ی مشاور تخصصی حرف بزنید...استاد افشار بهتره@darya-momtaz شماره استاد افشار چنده
-
@darya-momtaz اتفاقا من رشته تجربی م رو از طرق شبانه گرفتم دیپلم تجربیم تازه صادر شده احتیاج به یه برنامه ریزی خوب دارم
می تونید سوالتون رو از مشاور آلا بپرسین
https://sanatisharif.ir/user/uploadQuestionعضو سایت بشین و سوالتون رو درقالب فایل صوتی آپلود کنید
همین طور قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی رو ببینید
https://forum.alaatv.com/category/86/مشاوره-رسمی-آلاء
روش های برنامه ریزی و کلی مطلب مفید هست -
oooooooo خواهش میکنم برام نتیجه بگین
reza ahmadi شما باید خودتون نتیجه بگیرین اگه فک میکنید این جوری خوبه خوب بهش عمل کن
من براتون نمیتونم تصمیم ب این مهمی بگیرم ک اخر مدیونتون بشم ولی بر اساس تجربه بهتون میگم دروس تاثیر گذار در کنکور رو باید زیاد بخونی طوری ک ملکه ی ذهنت بشه درسی مثل زیست رو باید زیاد تکرار کنی و تست زیادی ازش کار کنی اگه میدونی میتونی و وقت کم نمیاری انجامش بده -
می تونید سوالتون رو از مشاور آلا بپرسین
https://sanatisharif.ir/user/uploadQuestionعضو سایت بشین و سوالتون رو درقالب فایل صوتی آپلود کنید
همین طور قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی رو ببینید
https://forum.alaatv.com/category/86/مشاوره-رسمی-آلاء
روش های برنامه ریزی و کلی مطلب مفید هست@M-an سلام جناب مدیر تو سایت عضو هستم ولی نتونستم با مشاور ارتباط یرقرار کنم
-
reza ahmadi شما باید خودتون نتیجه بگیرین اگه فک میکنید این جوری خوبه خوب بهش عمل کن
من براتون نمیتونم تصمیم ب این مهمی بگیرم ک اخر مدیونتون بشم ولی بر اساس تجربه بهتون میگم دروس تاثیر گذار در کنکور رو باید زیاد بخونی طوری ک ملکه ی ذهنت بشه درسی مثل زیست رو باید زیاد تکرار کنی و تست زیادی ازش کار کنی اگه میدونی میتونی و وقت کم نمیاری انجامش بدهoooooooo خیلی ممنون ببخشید بابت وقتی که ازتون گرفتم
-
من براتون نمیتونم تصمیم ب این مهمی بگیرم ک اخر مدیونتون بشم ولی بر اساس تجربه بهتون میگم دروس تاثیر گذار در کنکور رو باید زیاد بخونی طوری ک ملکه ی ذهنت بشه درسی مثل زیست رو باید زیاد تکرار کنی و تست زیادی ازش کار کنی اگه میدونی میتونی و وقت کم نمیاری انجامش بدهoooooooo همچنین ممنون از مطالب مهم تون