مشاوره
-
reza ahmadi اقای احمدی در زیر گروه تجربی زیست ضریب 4 هست و ادبیات ضریب 4 داره خیلی تاثیر گذارن برای رتبه اوردن بعدش فیزیک 2 ریاضی 2 و شیمی3 هست ودینی 3 زبان 1 عربی2 لطفا بیشتر دقت کن
oooooooo برنامه فکری من اینه .زیست و ادبیات رو میزارم برا خرداد برا اینکه من باید از پایه بخونم تاوقتی که برسم به پیش هم برا کنکور میخونم هم برا امتحان نهایی
-
reza ahmadi
شما چیزایی میگین ک عجیب غریبه!!!
بعد کنکور بقیه درس ها دی!!!
شمارو راه میدن دانشگاه؟@darya-momtaz منظورم از دی ماه 97هستش
-
oooooooo برنامه فکری من اینه .زیست و ادبیات رو میزارم برا خرداد برا اینکه من باید از پایه بخونم تاوقتی که برسم به پیش هم برا کنکور میخونم هم برا امتحان نهایی
reza ahmadi موفق باشید:slightly_smiling_face:
-
reza ahmadi موفق باشید:slightly_smiling_face:
oooooooo خواهش میکنم برام نتیجه بگین
-
oooooooo
موافقم با ایشون..باید با ی مشاور تخصصی حرف بزنید...استاد افشار بهتره@darya-momtaz شماره استاد افشار چنده
-
@darya-momtaz اتفاقا من رشته تجربی م رو از طرق شبانه گرفتم دیپلم تجربیم تازه صادر شده احتیاج به یه برنامه ریزی خوب دارم
می تونید سوالتون رو از مشاور آلا بپرسین
https://sanatisharif.ir/user/uploadQuestionعضو سایت بشین و سوالتون رو درقالب فایل صوتی آپلود کنید
همین طور قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی رو ببینید
https://forum.alaatv.com/category/86/مشاوره-رسمی-آلاء
روش های برنامه ریزی و کلی مطلب مفید هست -
oooooooo خواهش میکنم برام نتیجه بگین
reza ahmadi شما باید خودتون نتیجه بگیرین اگه فک میکنید این جوری خوبه خوب بهش عمل کن
من براتون نمیتونم تصمیم ب این مهمی بگیرم ک اخر مدیونتون بشم ولی بر اساس تجربه بهتون میگم دروس تاثیر گذار در کنکور رو باید زیاد بخونی طوری ک ملکه ی ذهنت بشه درسی مثل زیست رو باید زیاد تکرار کنی و تست زیادی ازش کار کنی اگه میدونی میتونی و وقت کم نمیاری انجامش بده -
می تونید سوالتون رو از مشاور آلا بپرسین
https://sanatisharif.ir/user/uploadQuestionعضو سایت بشین و سوالتون رو درقالب فایل صوتی آپلود کنید
همین طور قسمت مشاوره انجمن مشاوره رسمی رو ببینید
https://forum.alaatv.com/category/86/مشاوره-رسمی-آلاء
روش های برنامه ریزی و کلی مطلب مفید هست@M-an سلام جناب مدیر تو سایت عضو هستم ولی نتونستم با مشاور ارتباط یرقرار کنم
-
reza ahmadi شما باید خودتون نتیجه بگیرین اگه فک میکنید این جوری خوبه خوب بهش عمل کن
من براتون نمیتونم تصمیم ب این مهمی بگیرم ک اخر مدیونتون بشم ولی بر اساس تجربه بهتون میگم دروس تاثیر گذار در کنکور رو باید زیاد بخونی طوری ک ملکه ی ذهنت بشه درسی مثل زیست رو باید زیاد تکرار کنی و تست زیادی ازش کار کنی اگه میدونی میتونی و وقت کم نمیاری انجامش بدهoooooooo خیلی ممنون ببخشید بابت وقتی که ازتون گرفتم
-
من براتون نمیتونم تصمیم ب این مهمی بگیرم ک اخر مدیونتون بشم ولی بر اساس تجربه بهتون میگم دروس تاثیر گذار در کنکور رو باید زیاد بخونی طوری ک ملکه ی ذهنت بشه درسی مثل زیست رو باید زیاد تکرار کنی و تست زیادی ازش کار کنی اگه میدونی میتونی و وقت کم نمیاری انجامش بدهoooooooo همچنین ممنون از مطالب مهم تون
-
oooooooo همچنین ممنون از مطالب مهم تون
reza ahmadi خواهش میکنم ببخشید بیشتر ازین نمیدونستم
-
reza ahmadi خواهش میکنم ببخشید بیشتر ازین نمیدونستم
oooooooo خواش میکنم موفق باشید
-
سلام من رشته ی تجربی ام. امسال کنکور دادم،و فقط رشته های پزشکی ک دوست داشتم رو انتخاب کردم ولی هیچ کدوم رو نیاوردم. یکمم رتبه ام زیاد بود. همزمان کنکور زبان هم دادم. زبان پیام نور قبول شدم ولی همه میگن یه سال پشت کنکور بشین و بخون. میترسم یه سال بشینم یا همین نتیجه رو بگیرم یا بدتر.یکی هم بهم گفت یک ترم زبان رو برم بعد از ترم بعد مرخصی بگیرم و برای کنکور بخونم حالا نمیدونم چیکار کنم
به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟ -
سلام من رشته ی تجربی ام. امسال کنکور دادم،و فقط رشته های پزشکی ک دوست داشتم رو انتخاب کردم ولی هیچ کدوم رو نیاوردم. یکمم رتبه ام زیاد بود. همزمان کنکور زبان هم دادم. زبان پیام نور قبول شدم ولی همه میگن یه سال پشت کنکور بشین و بخون. میترسم یه سال بشینم یا همین نتیجه رو بگیرم یا بدتر.یکی هم بهم گفت یک ترم زبان رو برم بعد از ترم بعد مرخصی بگیرم و برای کنکور بخونم حالا نمیدونم چیکار کنم
به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟fatemeh_1378 در مشاوره گفته است:
به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟ -
fatemeh_1378 در مشاوره گفته است:
به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟@zahra-77
سلام این بستگی به همت و اراده شماداره....مطمئنا اگه درست بخونین حتما موفق میشین...
شما اگه یه ترم برین تقریبا میشه اوایل بهمن اینجوری درس خوندن خیلی سخت میشه ولی الان وقتتون بازه اگه ازالان شروع کنین.....کارنشد نداره اگه خودتون بخاین
موفق باشین -
reza ahmadi
والا برا پزشکی باید خیلی تلاش کنید اینکه شما میگن من کارمندم و وقت زیاد ندارم سخته ها!!@darya-momtaz چه اصراری داری ناامیدش کنی؟شاید اون پزشکی قبول بشه چون سخت کوشه ..چع دلیلی داره که فقط میخای ناامیدش کنی ..
-
به نظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟fatemeh_1378
راهکار اینه که اصلا به شکست فک نکنید
ترسو بذارید کنار
و تلاش کنید