ادببیات هامون سبطی
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
می خواستم بدونم که این جزوه آرایه ادبی که استاد گذاشتن تا پایان تدریس با همین جزوه تدریس میشه یا نه جزوه دیگه ای هم وجود داره ؟/ -
سلام
می خواستم بدونم که این جزوه آرایه ادبی که استاد گذاشتن تا پایان تدریس با همین جزوه تدریس میشه یا نه جزوه دیگه ای هم وجود داره ؟/ -
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنونم ازت
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۷، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sinabaee سلام من میخوام از آقای سبطی یه درخواست کنم میشه آدرس ایشونو تو آلا بهم بدین
-
sinabaee سلام من میخوام از آقای سبطی یه درخواست کنم میشه آدرس ایشونو تو آلا بهم بدین
@حسن-رزمی در ادببیات هامون سبطی گفته است:
سلام از طریق این آیدی میتونین درخواست تون تو تلگرام بفرستین
@adabiatsebti -
sinabaee سلام. همین جزوه س. ولی خودشون تو فیلما برا بعضی قسمتا کتابای خودشونو معرفی میکنن که اگه تهیه کنید خیلی خوب میشه برای یادگیری بهتر.
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام ببخشید شما کتابای اقای دکتر رو دارین؟
-
سلام ببخشید شما کتابای اقای دکتر رو دارین؟
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-h-kh2121
کتاب های دکتر سبطی فوق العاده اس. اگر قصد تهیه دارید سریع اقدام کنید چون امکان داره ناشرین دیگه چاپ نکنن، لااقل چاپ های سال های گذشته رو بتونید گیر بیارید
-
سلام
می خواستم بدونم که این جزوه آرایه ادبی که استاد گذاشتن تا پایان تدریس با همین جزوه تدریس میشه یا نه جزوه دیگه ای هم وجود داره ؟/نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsinabaee کتاب همایش زبان و ادبیات فارسی نشر دریافت هم هست که بخش اول کتاب آرایه ها رو بطور کامل تدریس کردن
من خودم تو خوندن بیت ها و درک مفاهیم ادبی خیلی مشکل داشتم از وقتی کتاب تناسب مفهومی دکتر سبطی رو خوندم هم درک ادبی م بهتر شده و هم بیت ها رو درست میخونم .امیدوارم کمک کننده باشه -
sinabaee کتاب همایش زبان و ادبیات فارسی نشر دریافت هم هست که بخش اول کتاب آرایه ها رو بطور کامل تدریس کردن
من خودم تو خوندن بیت ها و درک مفاهیم ادبی خیلی مشکل داشتم از وقتی کتاب تناسب مفهومی دکتر سبطی رو خوندم هم درک ادبی م بهتر شده و هم بیت ها رو درست میخونم .امیدوارم کمک کننده باشهنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخب چجوری باید تهیه کرد؟
قیمتش چنده؟ -
خب چجوری باید تهیه کرد؟
قیمتش چنده؟نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-h-kh2121
قیمتش رو نمیدونم ولی برید انقلاب حتما پیدا میکنید
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه من سهرستانم تهیه کردنش واسم مشکله موندمچجوری تهیه کنم
-
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-h-kh2121
خب شما میتونید از سایت انتشارات درخواست بدید با پست براتون می فرستن
-
@amir-h-kh2121
خب شما میتونید از سایت انتشارات درخواست بدید با پست براتون می فرستن
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاها خیلی ممنون
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-h-kh2121
سلام..برید سایت یک مهر اونجا با تخفیف قابل قبولی میتونید بخرید -
خب چجوری باید تهیه کرد؟
قیمتش چنده؟نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-h-kh2121 از سایت نشر دریافت و سایت یک مهر میتونین سقارش بدین. من چاپ95 رو دارم که 20تومن خریده بودم
-
@amir-h-kh2121 از سایت نشر دریافت و سایت یک مهر میتونین سقارش بدین. من چاپ95 رو دارم که 20تومن خریده بودم
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهanoeel شما کنکور دارین؟
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام یه سوال ادبیات سبطی بهتره یا راوش
-
سلام یه سوال ادبیات سبطی بهتره یا راوش
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza-jet
سبطی
-
@alireza-jet
سبطی
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji ممنون
-
Amin-Mehraji ممنون
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza-jet
سلام کی از کتابای دکتر سبطی استفاده کرده؟