هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ماشاالله همه سحر خیزن :joy:
-
ماشاالله همه سحر خیزن :joy:
mohammadhassan خوش بحالتون من عقده شده واسم یه بار زود بلند شم .... ساعت هشدارم میزارم اما نمیدونم کی بلند میشم قطعش میکنم بعد دوباره میگیرم میخوابم:expressionless_face: :expressionless_face:
-
mohammadhassan خوش بحالتون من عقده شده واسم یه بار زود بلند شم .... ساعت هشدارم میزارم اما نمیدونم کی بلند میشم قطعش میکنم بعد دوباره میگیرم میخوابم:expressionless_face: :expressionless_face:
@spid شب ها زود بخوابید کمتر از یه هفته درست میشه.
-
mohammadhassan
دکی
با کم خوابی چ کنیم -
mohammadhassan عجیب نمیشه که شب ها ساعت ده بخوابم و صبح ها ساعت پنج شروع کنم ب درس خوندن؟
-
mohammadhassan
دکی
با کم خوابی چ کنیم@DR-moein سلام :)
اولا من دکی نیستم :joy:
دوما... کم خوابی؟ :thinking_face:
منظورت چیه ؟ :joy:
گفتم دیگه یه ذره زمان میخواد تا عادت بدی خودتو -
mohammadhassan عجیب نمیشه که شب ها ساعت ده بخوابم و صبح ها ساعت پنج شروع کنم ب درس خوندن؟
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی نمیگه ساعت 10 بخوابین اصن با زندگی امروزی نمیخونه
ولی ساعت 12 میشه خوابید 7 بلند شد. -
mohammadhassan
دکی
با کم خوابی چ کنیم@DR-moein به خدا تا امروز فکر میکردم تو اون معینی که فارغ التحصیله داره کامپیوتر میخونه :neutral_face: :joy:
-
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کسی نمیگه ساعت 10 بخوابین اصن با زندگی امروزی نمیخونه
ولی ساعت 12 میشه خوابید 7 بلند شد.mohammadhassan هممممممممممممم همین طوره مرسی:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@DR-moein سلام :)
اولا من دکی نیستم :joy:
دوما... کم خوابی؟ :thinking_face:
منظورت چیه ؟ :joy:
گفتم دیگه یه ذره زمان میخواد تا عادت بدی خودتوmohammadhassan
علیکم السلام
اولا شما واس ما دکیی :face_with_tears_of_joy:
دوما آره کم خوابی مثلا ساعت ۱ بری تو تخت بعد ساعت ۲ خوابت ببره و ۶ بیدار شی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@DR-moein به خدا تا امروز فکر میکردم تو اون معینی که فارغ التحصیله داره کامپیوتر میخونه :neutral_face: :joy:
mohammadhassan
بل بل
متوجه شدم ی یوزر عوض کردم همه دیگه نمیشناسنم :face_with_tears_of_joy: