کدوم ازمون ازمایشی ثبت نام کنم؟!(مقاله واجب کنکور 98-99)
-
@zahra-77
romisa
شما واسه قلمچی چقد دادید؟میگن گرون شده خیلیdr-elahe-khanoom در کدوم ازمون ازمایشی ثبت نام کنم؟!(مقاله واجب کنکور 98-99) گفته است:
@zahra-77
romisa
شما واسه قلمچی چقد دادید؟میگن گرون شده خیلیهرسال فرق میکنه//ازنماینده شهر خودتون بپرسید
-
@zahra-77
romisa
شما واسه قلمچی چقد دادید؟میگن گرون شده خیلیdr-elahe-khanoom من اصفهانم یک میلیون بدون کتاب
-
dr-elahe-khanoom در کدوم ازمون ازمایشی ثبت نام کنم؟!(مقاله واجب کنکور 98-99) گفته است:
@zahra-77
romisa
شما واسه قلمچی چقد دادید؟میگن گرون شده خیلیهرسال فرق میکنه//ازنماینده شهر خودتون بپرسید
-
@zahra-77
romisa
شما واسه قلمچی چقد دادید؟میگن گرون شده خیلیdr-elahe-khanoom در کدوم ازمون ازمایشی ثبت نام کنم؟!(مقاله واجب کنکور 98-99) گفته است:
@zahra-77
romisa
شما واسه قلمچی چقد دادید؟میگن گرون شده خیلیمن بورسیه بودم سه سال :|
-
قلمچی فارغ التحصیل تجربی 850000 هست... ورامین
-
قلمچی فارغ التحصیل تجربی 850000 هست... ورامین
@Dr-mahmudi خوشبحالتوننن ازما یک تومن میگیرن حرومشون
-
بچه ها خانه کارگر بیست درصد تخفیف داره کدود دویست تومن میشه ...برید شصت تومن یا سی تومن بدید عضو خانه کارگر بشید و از تخفیفش استفاده بکنید نذارید این نمایندگی های دزد قلم چی حقتونو بخورن
-
قلمچی بریم یا گزینه؟بچه ها کدومو رفتین شما
دانش-آموزان-آلاءdr-elahe-khanoom گزینه شک نکن
-
قلمچی بریم یا گزینه؟بچه ها کدومو رفتین شما
دانش-آموزان-آلاءdr-elahe-khanoom سلام ببین من امسال کنکور دادم و طی سال کنکورم گزینه 2 میزنمو واقعا نتیجه گرفتم الان دانشجوی دانشگاه علامه طباطباییم.
-
dr-elahe-khanoom سلام ببین من امسال کنکور دادم و طی سال کنکورم گزینه 2 میزنمو واقعا نتیجه گرفتم الان دانشجوی دانشگاه علامه طباطباییم.
-
dr-elahe-khanoom گزینه معایبش زیاده