هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
F_r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival قهر کردن بهتون نمیاد   من اصلا قهر نمیکنم   مستقیم هرچی ته دلم باشه میگم مستقیم هرچی ته دلم باشه میگم میخوام برم جدی جدی میخوام برم جدی جدی      
- 
F_r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival قهر کردن بهتون نمیاد   من اصلا قهر نمیکنم   مستقیم هرچی ته دلم باشه میگم مستقیم هرچی ته دلم باشه میگم میخوام برم جدی جدی میخوام برم جدی جدی      
- 
این انجمن یچیزیش میشه ها    
- 
هر سوالی دارید بپرسید آه ک این گوهر دیگر نیستش    
- 
- 
هر سوالی دارید بپرسید آه ک این گوهر دیگر نیستش    @fake_of_reviival چه سوالی؟ 
- 
این انجمن یچیزیش میشه ها    elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این انجمن یچیزیش میشه ها    خسته نباشی   ما کلا رو هواییم نمیبنی مگ ما کلا رو هواییم نمیبنی مگ 
- 
- 
این پست پاک شده!
- 
این پست پاک شده! 
- 
@fake_of_reviival چه سوالی؟ elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival چه سوالی؟ زیست،شیمی،احکام   سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و... سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و...  در این زمنیه ها در این زمنیه ها 
- 
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این انجمن یچیزیش میشه ها    خسته نباشی   ما کلا رو هواییم نمیبنی مگ ما کلا رو هواییم نمیبنی مگ @fake_of_reviival نه  
 خیلی بالایین دیگه
- 
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival چه سوالی؟ زیست،شیمی،احکام   سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و... سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و...  در این زمنیه ها در این زمنیه ها @fake_of_reviival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival چه سوالی؟ زیست،شیمی،احکام   سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و... سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و...  در این زمنیه ها در این زمنیه ها پدر را چگونه دور بزنیم!!!!!  
- 
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival چه سوالی؟ زیست،شیمی،احکام   سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و... سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و...  در این زمنیه ها در این زمنیه ها 
- 
elham_ramezani در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival چه سوالی؟ زیست،شیمی،احکام   سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و... سیاست،ترامپ شناسی،پدر را چگونه دور بزنیم و...  در این زمنیه ها در این زمنیه ها @fake_of_reviival مادر را چطور دور بزنیم توگزینه هانیستش؟    
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @fake_of_reviival بقول فیلمه دیر اومدی نخواه زود برو  اینو کنکور هرسال بهم میگ   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️