هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@هناس-2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یجوری میگین فیک انگار چی شده :confused_face: خب انجمن خرابه چاره دیگه ای برا ورود نداریم :neutral_face: وگر نه اکانت به اون خوبی داشتم همه هم منو میشناسن ینی چی:neutral_face: :expressionless_face:

:joy:SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@هناس-2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یجوری میگین فیک انگار چی شده :confused_face: خب انجمن خرابه چاره دیگه ای برا ورود نداریم :neutral_face: وگر نه اکانت به اون خوبی داشتم همه هم منو میشناسن ینی چی:neutral_face: :expressionless_face:

:joy:اخییی:face_savouring_delicious_food:
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fake_of_reviival امین پدر:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اصغر پدر:joy:
خودتی:face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی خودش اکبر پدره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
-
@فاطمه23 توام کبری باش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fake_of_reviival
من کوچیکترین فرزند اینجام نمدانمکسی ک دستش دائم دماغشه،چی پدر میشه بنظرت😑😂
-
@fake_of_reviival
-
@fake_of_reviival
-
واییییییییییی خدااااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
-
پدر خرجمون زیادهاااااا
مسئولیتت سختهاااااا
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
پدر خرجمون زیادهاااااا
مسئولیتت سختهاااااا
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:شاپرک خسته نون دونه ای شده 200 تومن
-
شاپرک خسته نون دونه ای شده 200 تومن
@فاطمه23 واییییی پدر بیچاره
هنوز وقت انصراف هستاااااا پدر انصراف بده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
محیط اسرلیزه شد؟😷😷😷
-
محیط اسرلیزه شد؟😷😷😷
elham_ramezani مگ کثیف بود ؟

من چی پدر میشم؟؟؟؟؟؟
انصافا سیبیل ندارم
دماغوی پدر