هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassan ایا الان مادرتون ازتون دوره؟؟ خواهرتون چی؟/ ایا مشاور دارید؟؟ گزینه اخربا عرض معذرت ناراحت نشید موجودی ب اسم دوس دختر ک البته با توجه ب شرایط شما فککنم این گزینه اخر خط بخورع
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan ایا الان مادرتون ازتون دوره؟؟ خواهرتون چی؟/ ایا مشاور دارید؟؟ گزینه اخربا عرض معذرت ناراحت نشید موجودی ب اسم دوس دختر ک البته با توجه ب شرایط شما فککنم این گزینه اخر خط بخورع
خط بخوره
سومین گزینه ای که عرض کردید. -
mohammadhassan تلگرام طلایی
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خط بخوره
سومین گزینه ای که عرض کردید.نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
سن الله؟/؟
-
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
ب فکر کله ای کنده شدت باش
-
mohammadhassan
سن الله؟/؟
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
سن الله؟/؟
بله
و الان ساعت از 11 رد شد -
mohammadhassan
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
اونو شوخی کردم کلم کنده نمیشه.
-
mohammadhassan
سن الله؟/؟
بله
و الان ساعت از 11 رد شدنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خب دیه متاسفانه فک نکنم کله ای باقی بمونه؟؟ ایا اینستا نداره؟؟ یا اس ام اس روش قدیمی
-
mohammadhassan
اونو شوخی کردم کلم کنده نمیشه.
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
پس دیه هیچی منتظر پرواکسی باشید ک وصل شه
-
mohammadhassan خب دیه متاسفانه فک نکنم کله ای باقی بمونه؟؟ ایا اینستا نداره؟؟ یا اس ام اس روش قدیمی
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 اس ام اس
نه من گزارش مفصل میدم تو اس ام اس نمیگنجه -
@فاطمه23 اس ام اس
نه من گزارش مفصل میدم تو اس ام اس نمیگنجهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
اقا چاره ای نیست دیه اینبار خلاصع بگین
-
@فاطمه23 اس ام اس
نه من گزارش مفصل میدم تو اس ام اس نمیگنجهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
unseen online
اینو بزنید -
@فاطمه23 اس ام اس
نه من گزارش مفصل میدم تو اس ام اس نمیگنجهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شدهmohammadhassan راضی این از مشاورتون؟؟
-
@فاطمه23 اس ام اس
نه من گزارش مفصل میدم تو اس ام اس نمیگنجهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan مشاورتون کیست :|
-
Done...
-
@فاطمه23 اس ام اس
نه من گزارش مفصل میدم تو اس ام اس نمیگنجهنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خب امشب زنگ بزنید بهش
-
mohammadhassan راضی این از مشاورتون؟؟
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی بیشتر باید از خودم راضی باشم تا دیگران
من خودم ایده میدم اجرا میکنم فقط دوس دارم یکی بالاسرم باشه
-
mohammadhassan مشاورتون کیست :|
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آشناعه...
از این مجازیا نیست -
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آشناعه...
از این مجازیا نیستنوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اوم.فک کردم ازین تلگرامیاس :|
من پیدا نکردم مشاور خوب.بیخیال شدم -
مشاور خوب=افشار