برنامه ریزی
-
سلام من آزمون قلمچی میرم دوهفته واقعن خیلی کمه که بخوام فیلمای مباحث آزمونو همه رو نگاه کنم و بخونم و تست بزنم.چکار کنم
-
@zeinab-kh
فارغ التحصیل هستین یا دانش آموز ؟؟ -
@zeinab-kh
فارغ التحصیل هستین یا دانش آموز ؟؟ -
@zeinab-kh
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
اگر فارغ التحصیل هستین و وقت زیادی توی یک روز دارین
بعد هر آزمونی که میاید خونه تقریبا بعد ۴ ساعت کارنامه صادر میشه
اون روز رو به حل آزمون و تحلیلش بپردازین
از روز بعد شروع کنید برای ۱۳ روز برنامه ریزی کنید و مباحث هر روز رو جدا کنید و منابع رو جلوی هر درس بنویسید
مثلا اگه ۳ تا درس ریاضی ، شیمی ، ادبیات دارین
بنویسید :
ریاضی : فیلم (مثلا ۴ جلسه ) ، جزوه (۲۰ صفحه ) ، کتاب (۱ فصل ) و...
ادبیات و شیمی و درسای دیگه هم همینطور
بعد از مشخص کردن مقدار چیزی که میخواید بخونید باید مشخص کنید که توی کدوم یکی از اون ها تسلط دارین و تو کدوم یکی اصلا هیچی بلد نیستین
اونایی که صفر هستین رو اول قرار بدین و بخونید و اوناییی که قبلا خوندین و با ی مرور حل میشه آخر از همه
اگر پشت کنکوری هستین مطمئنا روی همه مباحث تسلط نسبی رو دارین
اگر هم دانش آموز هستین روی بعضی از مباحث تسلط نسبی دارین پس اونطوری که گفتم عمل کنید
ی نکته دیگه اگه دانش آموز هستین و در طول هفته ممکنه تو کلاس امتحان یا یک تکلیفی یا تحقیقی چیزی داشته باشین اونارو مشخص کنید و خوندنش رو در طول هفته پخش کنید و نزارید بمونه برای یک روز قبل امتحان چون هم برنامه ریزیتون بهم میریزه و هم روحیه و اعتماد به نفستون
در طول روز مشخص کنید که چقدر زمان برای مطلعه دارین و متناسب با اون عمل کنید و درس بخونید اگر خواب یا تفریح تون زیاده و باعث میشه به درس نرسید باید کمتر بشه اون چیزی که باعث میشه شما به خوندن تکمیل مباحث نرسید رو پیدا کنید و از بین ببرین ...!!!!!
توصیه من اینه که حتما همه جلسات فیلم هارو ببینید مثلا نگین که این کلیپ حل تسته بیخیال بعدی رو ببینم همه رو از دم باید دید
و سخن آخر اینکه باید مدیریت زمان رو یاد بگیرین و عمل کنین تا موفق بشین ...
بالاخره سال کنکوره و وقت کم و کار زیاد .... -
@zeinab-kh
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
اگر فارغ التحصیل هستین و وقت زیادی توی یک روز دارین
بعد هر آزمونی که میاید خونه تقریبا بعد ۴ ساعت کارنامه صادر میشه
اون روز رو به حل آزمون و تحلیلش بپردازین
از روز بعد شروع کنید برای ۱۳ روز برنامه ریزی کنید و مباحث هر روز رو جدا کنید و منابع رو جلوی هر درس بنویسید
مثلا اگه ۳ تا درس ریاضی ، شیمی ، ادبیات دارین
بنویسید :
ریاضی : فیلم (مثلا ۴ جلسه ) ، جزوه (۲۰ صفحه ) ، کتاب (۱ فصل ) و...
ادبیات و شیمی و درسای دیگه هم همینطور
بعد از مشخص کردن مقدار چیزی که میخواید بخونید باید مشخص کنید که توی کدوم یکی از اون ها تسلط دارین و تو کدوم یکی اصلا هیچی بلد نیستین
اونایی که صفر هستین رو اول قرار بدین و بخونید و اوناییی که قبلا خوندین و با ی مرور حل میشه آخر از همه
اگر پشت کنکوری هستین مطمئنا روی همه مباحث تسلط نسبی رو دارین
اگر هم دانش آموز هستین روی بعضی از مباحث تسلط نسبی دارین پس اونطوری که گفتم عمل کنید
ی نکته دیگه اگه دانش آموز هستین و در طول هفته ممکنه تو کلاس امتحان یا یک تکلیفی یا تحقیقی چیزی داشته باشین اونارو مشخص کنید و خوندنش رو در طول هفته پخش کنید و نزارید بمونه برای یک روز قبل امتحان چون هم برنامه ریزیتون بهم میریزه و هم روحیه و اعتماد به نفستون
در طول روز مشخص کنید که چقدر زمان برای مطلعه دارین و متناسب با اون عمل کنید و درس بخونید اگر خواب یا تفریح تون زیاده و باعث میشه به درس نرسید باید کمتر بشه اون چیزی که باعث میشه شما به خوندن تکمیل مباحث نرسید رو پیدا کنید و از بین ببرین ...!!!!!
توصیه من اینه که حتما همه جلسات فیلم هارو ببینید مثلا نگین که این کلیپ حل تسته بیخیال بعدی رو ببینم همه رو از دم باید دید
و سخن آخر اینکه باید مدیریت زمان رو یاد بگیرین و عمل کنین تا موفق بشین ...
بالاخره سال کنکوره و وقت کم و کار زیاد .... -
@zeinab-kh