هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@گل-یاس1377 اون نیمکتا انقد حاااااال میدن جز درس خوندن همه کار میکنیم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@MT7-Freestyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شما رشتتون چیه کدوم دانشگاهین؟؟؟
تو این جمع چند نفره که میبینید فک کنم همه کنکورین.
ولی من نیستم 😔😔😔
فااطمه کوچیکی یا خیلی بزرگی؟؟؟:smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@گل-یاس1377 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
فااطمه شما تو اون لحظه تو صفحه نمایش من نبودین ببینم :joy:
ببخشید :joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه شما تو اون لحظه تو صفحه نمایش من نبودین ببینم :joy:
ببخشید :joy:خواهش میکنم 😂😂😂
-
فااطمه کوچیکی یا خیلی بزرگی؟؟؟:smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@گل-یاس1377 اتفاقا واقعا پیش دانشگاهی هتل تر بود
مخصوصا برا منسال های دوم و سوم دبیرستانم دوست دارما... راست میگین اونام یه چیز دیگن.
mohammadhassan اره دوم وسوم
مخخصوصا دوم هتل10ستاره بود😂😜 -
اوممممم مثلا بیست به بالا خخخخخخخخخخخ
-
پس من خیلیییییییییی بزرگم 😂😂😂😂😂😂
-
پس من خیلیییییییییی بزرگم 😂😂😂😂😂😂
-
خیلیییییییی بزرگ نیستی خیلی بزرگی:face_with_tears_of_joy:
اون موقع اگه خیلییییییی بزرگ باشی میشی حدود شصت هفتاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@گل-یاس1377 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه 😂😂😂یجوری گفتین انگار مادربزرگ انجمنید!!
نه در اون حد
ولی 21 سالمه 😶😶😑
ایشون گفتن خیلی بزرگ یعنی بالای 20 منم چون 21 بودم گفتم خیلی بزرگم وگرنه فک کن مادربزرگ انجمن 😂😂😂😂 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بچه ها شما با اپ میاین انجمن؟؟؟؟؟؟؟؟
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بچه ها شما با اپ میاین انجمن؟؟؟؟؟؟؟؟
نه من از گوگل میام 😶😶😶
-
اپش کلن درس درمون نیس
الان میان میگیرن منو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
@گل-یاس1377 :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
اپش کلن درس درمون نیس
الان میان میگیرن منو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@MT7-Freestyle قراره بهش برسن.
به درخواست بچه ها دوباره اپشو گذاشتن
شما با همون مرورگر بیا با اپ فرقی نداره ظاهرش بهترم هست. -
اپش کلن درس درمون نیس
اپش کلن درس درمون نیس
هرجاش مشکل داره به اقا سهراب بگید ک درست میکن .