هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
fatijafary فیزیک خرع hamed137999 
 همینطور ریاضی 
- 
SenatOr شما از کجایی؟؟ 
- 
شاپرک خسته مشکل من اینه که اصلا بلد نیستم برنامه ریزی کنم hamed137999 منم همین مشکلو داشتم اما حل شد 
- 
hamed137999 کسی ندونه فک میکنه کار شاخیه    
 شما میتونین بخونین زمان داره میرهشاپرک خسته هی خدا واقعا یعنی واقعا من خیلی بد بختم 
- 
عاخا مادیگه درس نمیخونیم ماشوعر میخایم      
- 
hamed137999 عربی هم  fatijafary 
 عربی عشقه 
- 
hamed137999 منم همین مشکلو داشتم اما حل شد شاپرک خسته چیکار کردین .خوب به منم بگین؟؟؟؟؟؟ 
- 
SenatOr شما از کجایی؟؟ fatemeh1378 ایلام 
- 
شاپرک خسته چیکار کردین .خوب به منم بگین؟؟؟؟؟؟ این پست پاک شده!
- 
fatemeh1378 ایلام SenatOr عههههه ایول خوشبختم 
- 
fatijafary 
 عربی عشقه @DR-moein هجب  
- 
SenatOr عههههه ایول خوشبختم fatemeh1378 منم همینطووور:) 
- 
@DR-moein هجب  fatijafary یا من توام یا تو منی      :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
قبلا خیلی میخونم خیلیم انگیزه داشتم ولی الان کلا زده شدم  راهکار بدین دوستان راهکار بدین دوستان
- 
آقایون داداشام کسی میتونه سوال دوم من رو جواب بده تو لینک زیر ؟    
 https://forum.alaatv.com/topic/8567/فیزیک-دوازدهم-سوال
- 
fatijafary یا من توام یا تو منی      :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:fatemeh1378 وات؟ 
- 
fatemeh1378 وات؟ fatijafary منم فاطمه م از نوع جعفری  
- 
آقایون داداشام کسی میتونه سوال دوم من رو جواب بده تو لینک زیر ؟    
 https://forum.alaatv.com/topic/8567/فیزیک-دوازدهم-سوالسوال منو ج بدید plz 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

مرسی ازت :))
 مرسی ازت :))