هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mohammadhassanreplied to 3فاطمه2 on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan مثلا چطور؟
کمی بهتر از دیروز باشید.
این میشه عدم روزمرگی -
3فاطمه2replied to mohammadhassan on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan مثلا چطور؟
-
@fateme_mlh باشه
-
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
:|
سعی میکنم توجیه شم -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan اره مدرسه ما هر سال رتبه زیاد میاره مثلا تو یه سال 20 تا پزشکی دادیم از 35 نفر
پزشکی برا مدیر مهم نیست اونقدری که نهایی براش مهمه. بیشتر نهایی رو تو آموزش پرورش ملاک قرار میدن تا پزشکی و اینا
-
mohammadhassan اره مدرسه ما هر سال رتبه زیاد میاره مثلا تو یه سال 20 تا پزشکی دادیم از 35 نفر
-
fateme_mllhreplied to mohammadhassan on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
:|
سعی میکنم توجیه شم -
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
خب هر روز فقط بخای درس بخونی و تفریحی نباشه وسطش همش حس یکنواختی خحاصی بهت دست میده |:آره این درسته ولی خود درس خوندن یکنواختی نداره
-
@fateme_mlh والا نمیدونم
هر چیز خوبی بدیم داره دیگه تازه اگه شک کنن برای درس های محاسباتی چرک نویسم میخوان -
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner نابود شدم
باباتون امضا کنه چیه !!
ابتدایی مگهبخاطر اینه که امسال ایشون نظام جدیدی هستن و مدیر مدرسشون قصد داره بالاترین میانگینو تو منطقه بیاره
بخاطر همین دارن فشار میارن به بچه ها. -
fateme_mllhreplied to mohammadhassan on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan
خب هر روز فقط بخای درس بخونی و تفریحی نباشه وسطش همش حس یکنواختی خحاصی بهت دست میده |: -
سلام
چطوری اهنگ بفرستم؟ -
@Syner نابود شدم
باباتون امضا کنه چیه !!
ابتدایی مگه -
mohammadhassanreplied to fateme_mllh on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fateme_mlh ولی واقعا درس خوندن تکراری نمیشه : /
-
@فاطمه23 والا درسته من از صبح تا شب درس میخونم ولی اینطور حسی ندارم
از خوبیای مدرسه گفتم از سختیاشم بگم یه کاغذ دادن باید هر روز که ساعت دو میایم خونه 5 ساعت بخونیم و بنویسیم که چی خوندیم بعد بابامون امضا میکنه روزای تعطیلیم بالای 8 ساعت بعد اخر ماه با نمره هامون چک میکنن ببینن واقعا درس نوشتیم یا نه -
فاطمه
منم تو تایمی ک تو الا ن توش هسیتی همچین تفکری داشتم
ولی در واقع تکراری نیست روزا
تو چون یا بیکاری یا فقط درس میخونی حس تکراری میکنی
خودت بهش تنوع بده |: -
mohammadhassanreplied to 3فاطمه2 on ۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
-
صفحه 6464
-
پست 217491 از 282056