خستگی و بی حوصلگی
-
سلام من درس خوندنو دوست دارم اما وقتی از مدرسه بر میگردم خیلی خستم و اصن نمیتونم بشینم پای درس و از طرفی اگه خسته نباشم یا حوصله هیچیو ندارم یا اصن چشمم رو درسه ذهنم یه جا دیگه تقریبا تونستم همه ی ععادتایه وقت گیرمو ترک کنم اما با این دو چ کنم؟
-
سلام من درس خوندنو دوست دارم اما وقتی از مدرسه بر میگردم خیلی خستم و اصن نمیتونم بشینم پای درس و از طرفی اگه خسته نباشم یا حوصله هیچیو ندارم یا اصن چشمم رو درسه ذهنم یه جا دیگه تقریبا تونستم همه ی ععادتایه وقت گیرمو ترک کنم اما با این دو چ کنم؟
sajjadgonjeshke
یه خواب نیم ساعته بعدش چای یا میوه بعدم درس(: -
اول از همه موقع رسیدن به خونه سمت گوشی اصن نرید!!
خواب + نگاه کردن به یه کلیپ انگیزشی از رشته موردعلاقتون قبل مطالعه 🙂 تو مدرسه اگه وقت کنین یه سری از مطالب مرور کن که تو خونه عذاب وجدان نگیرین :relieved_face: خوردن آب به اندازه کافی یادتون نره واس نشاط و پاکسازی تنتون خوبه (یه توصیه رو آب سوره قدر و آیه الکرسی بخون و بعد بخور انرژی مثبت بهت میده -
اول از همه موقع رسیدن به خونه سمت گوشی اصن نرید!!
خواب + نگاه کردن به یه کلیپ انگیزشی از رشته موردعلاقتون قبل مطالعه 🙂 تو مدرسه اگه وقت کنین یه سری از مطالب مرور کن که تو خونه عذاب وجدان نگیرین :relieved_face: خوردن آب به اندازه کافی یادتون نره واس نشاط و پاکسازی تنتون خوبه (یه توصیه رو آب سوره قدر و آیه الکرسی بخون و بعد بخور انرژی مثبت بهت میدهElimoon ممنون از توصیه های خوبت(:
-
مرسی از راهنمایی هاتون :slightly_smiling_face:
-
مرسی از راهنمایی هاتون :slightly_smiling_face:
sajjadgonjeshke
مهمتر از همه اینه که بزرگش نکنین
و تصور نکنین یه چیز مادرزاده!
چند روز اراده میخواد
لذت تغییر مثبت ایجاد کردن به سختیش میچربه(: -
هیچ عادتی نیست که آدم نتونه ترکش کنه. یه کم استراحت کن بعد شروع کن خوندن.
البته بی حالی میتونه به دلیل کم خونی هم باشه یه آزمایش خون بده. -
Elimoon ممنون از توصیه های خوبت(:
@آذر خواهش میکنم 😉
-
sajjadgonjeshke
راستی ممکنه خوابت نبره
اعصابتو خرد نکنی وقتت تلف شده
نیم ساعت چشاتم ببندیو به چیزی فک نکنی خودش استراحته
موفق باشی