کتاب واسه شیمی
-
سلام ..بچه ها من واسه شیمی از ربیعیان استفاده میکنم (سال قبل از اقاجانی استفاده کردم ولی وقت نشد کامل ببینم و تست بزنم) ... فقط یه مشکل دارم اینه که یه کتاب میخوام که به طور کامل همه ی مطالب حفظی ( شکل های کتاب و نکات حفظی و لازم برای کنکور) رو یکجا داشته باشه مثلا لقمه مهر و ماه خوبه ولی چند نوعه (شکل و تصاویر جدا..حفظیات جدا) کتابی میشناسید معرفی کنید؟! پیشاپیش از جواب دادن ممنونم
فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء-مشاور همیار -
سلام ..بچه ها من واسه شیمی از ربیعیان استفاده میکنم (سال قبل از اقاجانی استفاده کردم ولی وقت نشد کامل ببینم و تست بزنم) ... فقط یه مشکل دارم اینه که یه کتاب میخوام که به طور کامل همه ی مطالب حفظی ( شکل های کتاب و نکات حفظی و لازم برای کنکور) رو یکجا داشته باشه مثلا لقمه مهر و ماه خوبه ولی چند نوعه (شکل و تصاویر جدا..حفظیات جدا) کتابی میشناسید معرفی کنید؟! پیشاپیش از جواب دادن ممنونم
فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء-مشاور همیار -
@nasrin79 از خیلی سبز استفاده کردید؟ همه ی مطالبو داره و تست هم حتما IQ ولی برای شیمی اول کتابو و بعد کتاب کمک آموزشیو کامل و مفهومی بخونید بعد برید کلی تست بزنید و مسائلم ب صورت مفهومی حل کنید.
-
@nasrin79 از خیلی سبز استفاده کردید؟ همه ی مطالبو داره و تست هم حتما IQ ولی برای شیمی اول کتابو و بعد کتاب کمک آموزشیو کامل و مفهومی بخونید بعد برید کلی تست بزنید و مسائلم ب صورت مفهومی حل کنید.
Heroes_Hunter
سلام..نه از خیلی سبز استفاده نکر دم...من شنیدم میگن تست های ایکیو خیلی از سطح استاندارد کنکور بالاتره و لازم نیست که حل بشه تست هاس...من میخوام برای شیمی از دی وی دی استفاده کنم و از مفاهیم خط ویژه برای مطالب حفظی که توی متنِ کتابه ( فکر نکنم با این کار لازم باشه متن کتاب رو بخونم) و برای دی وی دی هم حل مسائل و مطالب حفظی رو رمز نگاری کرده ..و بعد هم تست کنکور و تست های تالیفی هم سطح با تست های کنکور از کتاب موج ازمون یا فار ...خوبه به نظرتون؟ -
Heroes_Hunter
سلام..نه از خیلی سبز استفاده نکر دم...من شنیدم میگن تست های ایکیو خیلی از سطح استاندارد کنکور بالاتره و لازم نیست که حل بشه تست هاس...من میخوام برای شیمی از دی وی دی استفاده کنم و از مفاهیم خط ویژه برای مطالب حفظی که توی متنِ کتابه ( فکر نکنم با این کار لازم باشه متن کتاب رو بخونم) و برای دی وی دی هم حل مسائل و مطالب حفظی رو رمز نگاری کرده ..و بعد هم تست کنکور و تست های تالیفی هم سطح با تست های کنکور از کتاب موج ازمون یا فار ...خوبه به نظرتون؟ -
@reza-sin در کتاب واسه شیمی گفته است:
@nasrin79 رو دست اقاجانی تو تدریس نیست! اونوقت شما رفتی یکی دیگه رو میبینی
موافقم
-
@reza-sin در کتاب واسه شیمی گفته است:
@nasrin79 رو دست اقاجانی تو تدریس نیست! اونوقت شما رفتی یکی دیگه رو میبینی
موافقم
-
@reza-sin
گفتم شاید با اون استاد دارن واقعا نتیجه میگیرن و میتونن خوب تست بزنن
اون استادو نمیشناسم -
@nasrin79 اگه میخواید با خیال راحت برید سر جلسه کنکور حتما تستای IQ رو بزنید چون اون موقع یه سرو گردن از کنکور بالاترید و سوالاش براتون مثه آبه خوردن میمونه بازم میل خودتون... این کار اشتباست که شما کتابو ول کنید برید سراغ کتاب کمک آموزشی چون طراح از همین کتاب سوال در میاره نه از کتاب کمک آموزشی بعدشم اینکه خیلی از این سوالات تالیفی غلط هستن چون اینجا فقط یه نفر فکر میکنه برای طرح سوال ولی در کنکور 15 , 16 نفر هستن .. و شما ممکنه یه تستیو حل کنید و فک کنید درست حل کردید و واقعا هم درست باشه ولی برید جوابو ببینید درست نباشه چون طراح اشتباه کرده این موضوع هم هس...خط ویژه نداشتم تا حالا ولی اگ اضافی نمیگه و بنظرتون میتونید بجای کتاب درسی استفاده کنید پس همینکارو کنید...اره فار کتاب تسته خوبیه موج آزمونم همینطور ولی در کل هم سطح با سوالای کنکور باشید خوب نیست از نظر من بازم هرجوز خودتون صلاح میدونید.