Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست فصل یک دوم
-
Heroes_Hunter در زیست فصل یک دوم گفته است:
A.K در زیست فصل یک دوم گفته است:
A.K درسته ولی برداشت کردنش با ماست:کلسترول در غشای سلول های جانوری (نه گیاهی و نه باکتریایی) قرار داره.
این جمله ای که میگین اشتباهه. کتاب گفته (کلسترول توی غشای سلولای جانوری یافت میشه) یکی از منابعش هست. انحصار و قیدی وجود نداره
مهم تست هاست دیگ؟ که همینو میگن... و اینکه نگفته یکی از جاهایی ک کلسترول یافت میشه این یعنی کلسترول فقط در اینجا وجود داره...
چه تستی؟ تست کنکوره؟ یا تالیفی؟
کنکور همچین تستی نمیاره فک کنم ولی تو کتابای کمک آمورشی هست و اینکه من معلم نیستم یادم بیاد از این تست اومده یا ن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
پس وقتی تو کنکور نیومده، زیاد درگیرش نشین و تو حاشیش نرین = )
-
A.K درسته ولی برداشت کردنش با ماست:کلسترول در غشای سلول های جانوری (نه گیاهی و نه باکتریایی) قرار داره.
این جمله ای که میگین اشتباهه. کتاب گفته (کلسترول توی غشای سلولای جانوری یافت میشه) یکی از منابعش هست. انحصار و قیدی وجود نداره
مهم تست هاست دیگ؟ که همینو میگن... و اینکه نگفته یکی از جاهایی ک کلسترول یافت میشه این یعنی کلسترول فقط در اینجا وجود داره...
کنکور همچین تستی نمیاره فک کنم ولی تو کتابای کمک آمورشی هست و اینکه من معلم نیستم یادم بیاد از این تست اومده یا ن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
دقیقا الان داشتم به یه دوست دیگمونم همینو میگفتم
-
دقیقا الان داشتم به یه دوست دیگمونم همینو میگفتم
"اصن اینا ک تو کنکورمون نمیاد فقط ذهن بعضیامون درگیر میشه میایم میپرسیم
بهتره که از ی سری چیزا رد شیم سخت نگیریم" Dr.Lila -
Dr.Lila در زیست فصل یک دوم گفته است:
Heroes_Hunter برا هیدرولیز پلی پپتید nامینو اسیدی ب آمینو اسید ها n_2ملکول آب مصرف میشه؟برا هیدرولیز پلی پپتید nامینو اسیدی به دی پپتید یکی کمتر از تعداد دی پپتید ها آب مصرف میشه منظورم این بود درسته؟از ۵هم منظورم خود پروتیین
-
Dr.Lila در زیست فصل یک دوم گفته است:
A.K وقتی ۹پیوند داریم چجوری۹تا آب آزاد میشه؟خب از هر ۲تایک آب آزاد میشه
به تعداد پیوند آب آزاد میشه دیگه
اون به ازای هر 2آمینو اسید (نه پیوند) بود که آب آزاد یا مصرف میشد -
Heroes_Hunter واالا امشب اصلا مغزم کار نمیکنه فک کنم بمونه برا فردا بهتر شاید بتونم منظورم و بهتر برسونم ...ولی در کل از هر دو شما ممنون بابت سوالا
-
Dr.Lila نه بابا این چه حرفیه.. بله حتما اینطوری بهتره... سوالات خوبی پرسیدید ممنون از شما
-
سلام.ایا تمام گیاه ها موم تولید میکنند؟؟؟
-
Mohammad-kh نه
-
Mohammad-kh سوال ما اینک آنزیم تولید کننده استرویید در گیاهان هست یا نه