هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@FatiJoooooni 
 ممنونم عزیزم
 بچه ها کسی هست بخواد درسو کنار بذاره و بره سرکار؟
 اگه کسی جدیه لطفا بگه
 اینجا دوست نداشت پی ویم بازه
 دارم مصمم میشم تمومش کنم
- 
@گل-یاس1377 
 عمر گران میگذرد ....
- 
سلام بچه ها بلخشید من تازه با الا اشنا شدم و نمیدونم به چه صورته میشه بگین چرا فیلما نصفه باز میشه و اینکه من یازدهمم منتظر فیلمای جدید بمونم یا همون قبلیارو دانلود کنم 
- 
سلام بچه ها بلخشید من تازه با الا اشنا شدم و نمیدونم به چه صورته میشه بگین چرا فیلما نصفه باز میشه و اینکه من یازدهمم منتظر فیلمای جدید بمونم یا همون قبلیارو دانلود کنم Haniyeh1380 متاسفانه کمکی ازدست بنده ساخته نیس  
 من قدیمم
- 
@آذر 
 سلام به نظرم تمام تلاشتو بکن
 که اگه فردا روزی بچت گفت چرا درست رو تموم نکردی , از درون به طور کل نابود نشی @s-amir-r 
 الانم بچه های فامیل میگن!
 پیچیده ست توضیح دادن شرایطم
 دنیا منتظر هیچکی نمیمونه
 آدمش نبودم!
- 
@s-amir-r 
 الانم بچه های فامیل میگن!
 پیچیده ست توضیح دادن شرایطم
 دنیا منتظر هیچکی نمیمونه
 آدمش نبودم!
- 
@آذر ماهی رو هروخ ازآب بگیری تازست 
 اگه الان 0مطلق هم باشی با خوب خوندن میشه نتیجه گرفت.
 دیدم که میگم...@گل-یاس1377 
 ممنون(:
- 
تهرانی داریم اینجا؟ 
- 

- 
- 
mohammadhassan آزمون.مشاور...  
- 
mohammadhassan آزمون.مشاور...  SenatOr تلفات بچه ها از آزمون از تلفات با پراید بیشتره  
- 
SenatOr تلفات بچه ها از آزمون از تلفات با پراید بیشتره  mohammadhassan آره بخدا.سرم داره میترکه  
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: از استرس واسه آزمون،نتونستم بخونم الان :| #کاظم_فرستاده_خدا_برای_کنکور_نیست 
 #استرس_نداشته_باشیم
 #کم_مشکل_نداریم :|#نه_به_کینه_شتری_علیه_کاظم_ژون  
 خیلی استرس دارم واقعنی برنامه فارغ التحصیلارو زیاد کردن برنامه فارغ التحصیلارو زیاد کردن خدا لعنتش کنه خدا لعنتش کنه SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: از استرس واسه آزمون،نتونستم بخونم الان :| #کاظم_فرستاده_خدا_برای_کنکور_نیست 
 #استرس_نداشته_باشیم
 خیلی استرس دارم واقعنی برنامه فارغ التحصیلارو زیاد کردن برنامه فارغ التحصیلارو زیاد کردن خدا لعنتش کنه خدا لعنتش کنه    
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: از استرس واسه آزمون،نتونستم بخونم الان :| #کاظم_فرستاده_خدا_برای_کنکور_نیست 
 #استرس_نداشته_باشیم
 خیلی استرس دارم واقعنی برنامه فارغ التحصیلارو زیاد کردن برنامه فارغ التحصیلارو زیاد کردن خدا لعنتش کنه خدا لعنتش کنه    mohammadhassan الانم همینو میگم دیگ  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️