صفر تا صد ریاضی تجربی
-
sobhawn درضمن عذرمیخوام ازپرسیدن سوال ریاضیم توتاپیک شما.فک میکردم اینجاواسه سوالات درسی ریاضیه!
نه مشاوره ای... -
@گل-یاس1377 نه دوست عزیز ایرادی نداره
این سبک تاپیکی ک میگی رو میخواستم بزنم ولی خلاف قوانین بود و ررای طوالاتتون باید تاپیک جدا بزنید
وقتی هم ک تگ میکنید همیارا و دانش اموزان رو ، بچها میبینن و جواب میدن -
http://s8.picofile.com/file/8338770192/Screenshot_20181001_215610_Telegram.jpg
بمب خلاصه نویسی تو راهه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار -
http://s8.picofile.com/file/8338770192/Screenshot_20181001_215610_Telegram.jpg
بمب خلاصه نویسی تو راهه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار -
@Dr-Lila در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
sobhawn دکتر این چیه
کمک گیری
همه چیز اکیه فقط ویس ضبط کردن برا خلاصه نویسی مونده
من مهندسی میخونم -
@elhame-H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
یادش بخیر...
چقد ریاضی نمیفهمیدم
حالا تنها چیزی که میفهمم ریاضیهخوبه دیگه
-
یادش بخیر...
چقد ریاضی نمیفهمیدم
حالا تنها چیزی که میفهمم ریاضیهخوبه دیگه
-
سلام دوستان یه سوال داشتم
یه تاس را انقدر پرتاب میکنیم تا عدد مضرب3 ظاهر شود چقدر احتمال دارد حداکثر در3 پرتاب موفق شویم؟
1/3+1/32/3+2/32/3* 1/3
الان سوال من اینه که این دو سوم مربوط به چی هست چجوری بدست اومده ؟
ممنون
@administrators @Dr-Lila @elhame-H sobhawn Next @ -
یه تاس را انقدر پرتاب میکنیم تا عدد مضرب3 ظاهر شود چقدر احتمال دارد حداکثر در3 پرتاب موفق شویم؟
1/3+1/32/3+2/32/3* 1/3
ممنون
@administrators @Dr-Lila @elhame-H sobhawn Next @@alireza-jet سلام تو حالت اول میگیم تاس رو انداختیم مضرب سه شد ینی یک سوم بعد تو حالت دوم میگیم احتمال اینکه در پرتاب دوم عدد تاس مضرب 3 باشه میشه یک سوم حالا ما میگیم تو پرتاب دوم مضرب سه شده قبلش ینی احتمال اینکه مضرب سه نیومده رو ضرب میکنیم حالاتو حالت بعدی میگیم تو پرتاب سوم مضرب سه اومده ینی قبل اون دو حالت احتما ل اینکه مضرب سه نیومده ینی دو تا دو سوم ضرب میکنیم ببخشید با کامپیوترم و گرنه با عکس قشنگ میگفتم سوالی داشتین بپرسین
ببخشید الان مدیر تاپیک میاد اعتراض میکنه اینجا واسه مشاوره هست واسه سوالا تاپیک جدا بزنین ممنون -
بچه ها میدونید چرا تهی زیر مجموعه ای از اعداد طبیعیه؟
فکر کنم یه چیز اثباتیه
من فکر میکردم مجموعه صفر عضوی همون تهیه
ولی میبینم اون نیست. -
فکر کنم یه چیز اثباتیه
من فکر میکردم مجموعه صفر عضوی همون تهیه
ولی میبینم اون نیست.mohammadhassan
اها مرسی
پس اگه اینطورباشه تهی تو همه ی مجموعه ها هست نه تنها اعداد طبیعی.من فکرمیکردم منظورش صفره -
mohammadhassan
اها مرسی
پس اگه اینطورباشه تهی تو همه ی مجموعه ها هست نه تنها اعداد طبیعی.من فکرمیکردم منظورش صفره@elhame-H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
mohammadhassan
اها مرسی
پس اگه اینطورباشه تهی تو همه ی مجموعه ها هست نه تنها اعداد طبیعی.من فکرمیکردم منظورش صفرهنه منظورش صفر نیست
بله تهی زیر مجموعه تمام مجموعه هاست. -
تهی زیر مجموعه تمام مجموعه هاست !
-
1/3+1/32/3+2/32/3* 1/3
ممنون
@administrators @Dr-Lila @elhame-H sobhawn Next @@alireza-jet ببین میگه حداکثر ۳ پرتا
یعنی
یا پرتاب اول = همون حالت اول مضرب ۳ میشه ک شانس یک سومه
یا پرتاب دوم = یعنی تو پرتاب اول مضرب سه نبوده یعنی دو یوم ولی در پرتاب دوم مضرب سه شده
یا پرتاب سوم ک با توجه ب توضیحات بالا و جوابی ک خودتون نوشتید میتونید بدستش بیارید -
@alireza-jet سلام تو حالت اول میگیم تاس رو انداختیم مضرب سه شد ینی یک سوم بعد تو حالت دوم میگیم احتمال اینکه در پرتاب دوم عدد تاس مضرب 3 باشه میشه یک سوم حالا ما میگیم تو پرتاب دوم مضرب سه شده قبلش ینی احتمال اینکه مضرب سه نیومده رو ضرب میکنیم حالاتو حالت بعدی میگیم تو پرتاب سوم مضرب سه اومده ینی قبل اون دو حالت احتما ل اینکه مضرب سه نیومده ینی دو تا دو سوم ضرب میکنیم ببخشید با کامپیوترم و گرنه با عکس قشنگ میگفتم سوالی داشتین بپرسین
ببخشید الان مدیر تاپیک میاد اعتراض میکنه اینجا واسه مشاوره هست واسه سوالا تاپیک جدا بزنین ممنون@هناس خیلی ممنون از راهنماییتون فهمیدم
-
@alireza-jet ببین میگه حداکثر ۳ پرتا
یعنی
یا پرتاب اول = همون حالت اول مضرب ۳ میشه ک شانس یک سومه
یا پرتاب دوم = یعنی تو پرتاب اول مضرب سه نبوده یعنی دو یوم ولی در پرتاب دوم مضرب سه شده
یا پرتاب سوم ک با توجه ب توضیحات بالا و جوابی ک خودتون نوشتید میتونید بدستش بیاریدsobhawn خیلی ممنون واقعا دستتون درد نکنه
-
تهی زیر مجموعه تمام مجموعه هاست !