این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
صفر تا صد ریاضی تجربی
-
http://s8.picofile.com/file/8338770192/Screenshot_20181001_215610_Telegram.jpg
بمب خلاصه نویسی تو راهه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار -
سلام دوستان یه سوال داشتم
یه تاس را انقدر پرتاب میکنیم تا عدد مضرب3 ظاهر شود چقدر احتمال دارد حداکثر در3 پرتاب موفق شویم؟
1/3+1/32/3+2/32/3* 1/3
الان سوال من اینه که این دو سوم مربوط به چی هست چجوری بدست اومده ؟
ممنون
@administrators Dr.Lila elhame.H sobhawn Next @ -
alireza.jet سلام تو حالت اول میگیم تاس رو انداختیم مضرب سه شد ینی یک سوم بعد تو حالت دوم میگیم احتمال اینکه در پرتاب دوم عدد تاس مضرب 3 باشه میشه یک سوم حالا ما میگیم تو پرتاب دوم مضرب سه شده قبلش ینی احتمال اینکه مضرب سه نیومده رو ضرب میکنیم حالاتو حالت بعدی میگیم تو پرتاب سوم مضرب سه اومده ینی قبل اون دو حالت احتما ل اینکه مضرب سه نیومده ینی دو تا دو سوم ضرب میکنیم ببخشید با کامپیوترم و گرنه با عکس قشنگ میگفتم سوالی داشتین بپرسین
ببخشید الان مدیر تاپیک میاد اعتراض میکنه اینجا واسه مشاوره هست واسه سوالا تاپیک جدا بزنین ممنون -
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
بچه ها میدونید چرا تهی زیر مجموعه ای از اعداد طبیعیه؟
فکر کنم یه چیز اثباتیه
من فکر میکردم مجموعه صفر عضوی همون تهیه
ولی میبینم اون نیست. -
mohammadhassan
اها مرسی
پس اگه اینطورباشه تهی تو همه ی مجموعه ها هست نه تنها اعداد طبیعی.من فکرمیکردم منظورش صفره -
elhame.H در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
mohammadhassan
اها مرسی
پس اگه اینطورباشه تهی تو همه ی مجموعه ها هست نه تنها اعداد طبیعی.من فکرمیکردم منظورش صفرهنه منظورش صفر نیست
بله تهی زیر مجموعه تمام مجموعه هاست.