گیج شدم
-
-
@فاطمه23 بای
-
-
-
-
-
-
-
-
@zahra-77 وای چه خوب من باز برعکس شبا تا دیروقت بیدارم چون صبح نمیتونم بیدارشم
ی روووز صبح زود بیدارشو تا شب اصلا نخواب..قهوه و... اصلا مصرف نکن مگر اینکه عادت داشته باشی و روی بدنت دیگ تاثیری نداشته باشه..وشب زود به رختخواب برووووو مسلما صبح زود از خواب بیدار میشی و با انرژی و انگیزههههه
-
@zahra-77 وای چه خوب من باز برعکس شبا تا دیروقت بیدارم چون صبح نمیتونم بیدارشم
ی روووز صبح زود بیدارشو تا شب اصلا نخواب..قهوه و... اصلا مصرف نکن مگر اینکه عادت داشته باشی و روی بدنت دیگ تاثیری نداشته باشه..وشب زود به رختخواب برووووو مسلما صبح زود از خواب بیدار میشی و با انرژی و انگیزههههه
-
-
-
@nasrin79 در گیج شدم
گفته است:
@zahra-77
تجربیِ نظام قدیمم...بقیه درسارو چیکار کنم؟من خودم شیمی و زیست هروز دارم 120دقیقه ریاضی و فیزیکم یک روز درمیون دارم به مدت 120دقیقه بقیه درساروهم خورد میکنم بین برنامه عمومی ها به مدت 90دقیقه
-
@nasrin79 در گیج شدم
گفته است:
@zahra-77
تجربیِ نظام قدیمم...بقیه درسارو چیکار کنم؟من خودم شیمی و زیست هروز دارم 120دقیقه ریاضی و فیزیکم یک روز درمیون دارم به مدت 120دقیقه بقیه درساروهم خورد میکنم بین برنامه عمومی ها به مدت 90دقیقه
-
@nasrin79 در گیج شدم
گفته است:
@zahra-77 یه مشکل دیگم دارم ..تعداد تست و کی بای تست بزنم؟
من خودم زیستمو قسمت بندی میکنم یه قسمت میحونم تستشو میزنم که جنبه اموزشی داشته باشه و اموزش یا همون مطالعه ام کامل بشه بعد میرم سراغ قسمت بعدی و به همین ترتیب... ولی برای یه درسی مثل دین و زندگی امروز یخونم فردا تست میزنم ...وهمینطور ادبیات و.... شیمی ام مثل زیست تستشو میزنم ولی ریاضی فیزیکمو باید یه فصلو کامل کنم بعد تست بزنم بستگی بخودت داره چجوری زاحت باشی