گیج شدم :(
-
من از الا میرم ...انشالله همتون موفق بشید رتبه دلخواه و دانشگاه دلخواه قبول بشید..شاید گاهی بیام پیشتووون...خیلی دوستون دارم مخصوصا رومیسا و فاطمه با اون ایموجی های نازش😆😄 امیدوارم طاقت بیارم برنگردم 😂خدافظی
-
من از الا میرم ...انشالله همتون موفق بشید رتبه دلخواه و دانشگاه دلخواه قبول بشید..شاید گاهی بیام پیشتووون...خیلی دوستون دارم مخصوصا رومیسا و فاطمه با اون ایموجی های نازش😆😄 امیدوارم طاقت بیارم برنگردم 😂خدافظی
@zahra-77 در گیج شدم :( گفته است:
کجا بریییییییی
-
-
-
@فاطمه23 در گیج شدم :( گفته است:
mriaw ن اینجا بحرفیم تایپیکو قفل مکنن مارم مجازات

باوشه :') چیکارا میکنی؟
-
mriaw مگم بریم تو دلی بحرفیم والا پای سیستم نشستن خونه تنهام شامم نخوردم امتحانم دارم فردا
-
mriaw برو تو قسمت ویرایش پروفایل اخرش ی بخشی هست ب اسم امضا اونجا بنویس بعدش اندوختن تعقیراتو بزن
-
@فاطمه23 در گیج شدم :( گفته است:
mriaw برو تو قسمت ویرایش پروفایل اخرش ی بخشی هست ب اسم امضا اونجا بنویس بعدش اندوختن تعقیراتو بزن
واسه من نداره
-