هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی ایشالا نگو داداشم نظام جدیده :|
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni دست رو دلم نزار ک خونه امتحان دارم نخوندم فردال موندم چ کنم
-
دوستان شب خوش
-
این همه سال اخر مدرسه رو دور زدیم
الان همون کلاسا بخوای بری باید میلیونی پول بدی
یعنی تازه قدر معلم و کسیکه بشه ازش سوال پرسید رو میدونم -
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 خو برو بخون دختر
هر چن خودمم دارم بعلاوه تمرین ک انجام ندادم هنو -
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni نمیشه میدونی عربی نمیفهمم من موندم چرا باید عربی بخونم زبون من نیست ک حضرت سلیمانم نیسم هر زبونی بلد باشم خودشم اصلا خیلی رو مخه کتاب سال پیش امتحانه
-
یعنی تازه قدر معلم و کسیکه بشه ازش سوال پرسید رو میدونمنوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival نه من که هنوزم برگردم عقب سر کلاسای زمین یه درمیون میرم
-
@FatiJoooooni نمیشه میدونی عربی نمیفهمم من موندم چرا باید عربی بخونم زبون من نیست ک حضرت سلیمانم نیسم هر زبونی بلد باشم خودشم اصلا خیلی رو مخه کتاب سال پیش امتحانه
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 واای باورت میشه منم فردا عربی دارم اما حوصله خوندنشو نه اصن اشک منو درمیاره
-
revival نه من که هنوزم برگردم عقب سر کلاسای زمین یه درمیون میرم
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی منتصمیم گرفتم تو کنکور زمینو نزنم اصن
-
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه اخه حداقلش این بود،یکی درس رو است توضیح میداد،اگ میومدی خونه تست میزدی تموم بود
اما چی کردیم ما،به همشون انگ بی سوادی زدیم خونه خودمون خواندیم،ده برابرش باید وقت میذاشتی مبحثو بفهمی بعدش تست و... کار کنی -
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط 3فاطمه2 انجام شده
@FatiJoooooni دقیقا من یک هفته کامله شبا خواب عربی میبینم خلاصه تصمیم گرفتم نخونم برای فردا
-
نه اخه حداقلش این بود،یکی درس رو است توضیح میداد،اگ میومدی خونه تست میزدی تموم بود
اما چی کردیم ما،به همشون انگ بی سوادی زدیم خونه خودمون خواندیم،ده برابرش باید وقت میذاشتی مبحثو بفهمی بعدش تست و... کار کنی -
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni
@فاطمه23
قدر معلما رو بدونیدقدر اینکه یکی توضیح میده براتون و کمترین کاری ک میکنید گوش کردنه
قدر اون جو مدرسه ک ادمو وا میداره به تحرک
-
@FatiJoooooni دقیقا من یک هفته کامله شبا خواب عربی میبینم خلاصه تصمیم گرفتم نخونم برای فردا
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23 پوووف اخه بدبختی معلم ما خیلی دقیقه و کنکوری هم درس میده ینی هرچی قوائد هست و نیستو میگه کاریم ب کتاب نداره
-
@FatiJoooooni
@فاطمه23
قدر معلما رو بدونیدقدر اینکه یکی توضیح میده براتون و کمترین کاری ک میکنید گوش کردنه
قدر اون جو مدرسه ک ادمو وا میداره به تحرک
-
آسمان ِ آبی منتصمیم گرفتم تو کنکور زمینو نزنم اصن
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FatiJoooooni تو زیرگروه یک صفره ضریبش
-
@فاطمه23 پوووف اخه بدبختی معلم ما خیلی دقیقه و کنکوری هم درس میده ینی هرچی قوائد هست و نیستو میگه کاریم ب کتاب نداره
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FatiJoooooni خخخ خوشبختم معلم مامهمینه بهترین معلم عربیه شهرمونه