هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr مدیر ما امسال گند زد بهترینارو برد ی سری افتضاح اورد واسه تخصصیا ینی خون گریه میکنن بچه ها
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa کجا بری؟؟
سلام خوبی؟خوشی؟مطئن باش هیچ فضای مجازی بهتر از اینجا نیس که بخوام جاشو پر کنم
نه خوش نیستم شاید هم هستم نمیدونم -
romisa کجا بری؟؟
نه خوش نیستم شاید هم هستم نمیدونمromisa چرا ؟؟توراچه شدست دوست جانم؟
-
romisa کجا بری؟؟
نه خوش نیستم شاید هم هستم نمیدونم -
SenatOr مدیر ما امسال گند زد بهترینارو برد ی سری افتضاح اورد واسه تخصصیا ینی خون گریه میکنن بچه ها
-
@raha-tavakol در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
خوشبختم همشهریهمچنین
کی اینجا دیگ از کرمانشاه سیتیه -
@فاطمه23 ارهواقن دبیر ادبیاتمونو ببینی از زندگی سیر میشی درس نمیده هیچی ب جهنم اصن
میتونه ی جمله رو درست بگه همش اشتباه. سر معنی شعرا ما چرتو پرت میگیم مسخرش میکنیم میگه اره اونم جز معنیه :woman-facepalming: :woman-facepalming: :woman-facepalming: :woman-facepalming: -
romisa چرا ؟؟توراچه شدست دوست جانم؟
-
@FatiJoooooni اینجا ک هیچ معلمی نیس
الان داداشم دوم ابتداییه.چند روزه مدرسه شرو شده؟هنوز معلم نداره. -
-
همراه یه خانوم بارداری که تو بخش ادمیت بود گیز داده بود بذارین برم تو اجازه نمیدادن(ورود آقایان ممنوعه) بعد برگشت گفت حداقل شماره تلفن بخش edmit رو بدین
Edmit= admit
این خوبه حالا ، پرستار بخش تعریف میکرد گفت یه بار یه آقایی اومده شیک و باکلاس گفته شماره بخش adamiat( علائم نگارشی رو ندارم آدمیت به معنای انسانیت بخونید) رو میخوام
بابا admit -
@FatiJoooooni اینجا ک هیچ معلمی نیس
الان داداشم دوم ابتداییه.چند روزه مدرسه شرو شده؟هنوز معلم نداره. -
@فاطمه23 ارهواقن دبیر ادبیاتمونو ببینی از زندگی سیر میشی درس نمیده هیچی ب جهنم اصن
میتونه ی جمله رو درست بگه همش اشتباه. سر معنی شعرا ما چرتو پرت میگیم مسخرش میکنیم میگه اره اونم جز معنیه :woman-facepalming: :woman-facepalming: :woman-facepalming: :woman-facepalming: