روش تست زنی و مرور
-
سلام دوستان،
من امسال پایه دهم و رشته تجربی هستم. از اونجایی که از دهم به بعد تست زدن از نون شب هم واجب تره (!) میخوام ازتون چند تا سوال بپرسم. ممنون میشم که جواب بدید.
1- لطفا بگید که برای دروس شیمی، زیست، فیزیک و ریاضی، چجوری تست بزنم؟ مثلا بعد مطالعه، چند روز بعد و ... . و اینکه این تست زدن چجوری باشه و چند تا؟
2- آیا نیازه که موقع تست زدن زمان هم بگیرم؟
3- من معمولا قسمت تست کتاب های کمک درسی رو تمیز نگه میدارم که بشه بعدا هم استفاده کرد و تست هاش رو زد. اولا آیا این کار درسته؟ دوما من معمولا چند تا تست رو شانسی انتخاب می کنم و جوابشون رو توی یه برگه مینویسم و تصحیح میکنم. آیا بهتر نیست که پاسخ نامه تستی پرینت کنم و از اون استفاده کنم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون -
-
0_1539253524006_تست بی شماره.pdf
بیا با این بزن -
سلام دوستان،
من امسال پایه دهم و رشته تجربی هستم. از اونجایی که از دهم به بعد تست زدن از نون شب هم واجب تره (!) میخوام ازتون چند تا سوال بپرسم. ممنون میشم که جواب بدید.
1- لطفا بگید که برای دروس شیمی، زیست، فیزیک و ریاضی، چجوری تست بزنم؟ مثلا بعد مطالعه، چند روز بعد و ... . و اینکه این تست زدن چجوری باشه و چند تا؟
3- من معمولا قسمت تست کتاب های کمک درسی رو تمیز نگه میدارم که بشه بعدا هم استفاده کرد و تست هاش رو زد. اولا آیا این کار درسته؟ دوما من معمولا چند تا تست رو شانسی انتخاب می کنم و جوابشون رو توی یه برگه مینویسم و تصحیح میکنم. آیا بهتر نیست که پاسخ نامه تستی پرینت کنم و از اون استفاده کنم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتونehsankarami در روش تست زنی و مرور گفته است:
سلام دوستان،
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتونسلام
این مقاله رو بخون
https://forum.alaatv.com/topic/7935/مبانی-و-اصول-حل-تست-برای-کنکور-98-99/2 -
ehsankarami من برای تست زدن از این استفاده میکنم.
0_1539260819635_Tick Talk(دفترچه ثبت نتیجه مطالعات).pdfاینم صفحه خالیش
0_1539260894710_Scan1.PDF -
@marylotfi , Ladanam ، @Syner خیلی ممنون از پاسخ هاتون
.