هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی شماها حداقل نگا کردین من فک میکردم من از ۴ آبان میرم امروز زنگ زدن گفتن فردا ازمون داری @Syner :// 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner نخوندی مگه؟ 
 پشتیبان من گفت اصن ثبت نام نشدی :| دهنش://خوندم ولی بازم استرس دارم  عمومی ها رو خراب میکنم عمومی ها رو خراب میکنم
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner نخوندی مگه؟ 
 پشتیبان من گفت اصن ثبت نام نشدی :| دهنش://خوندم ولی بازم استرس دارم  عمومی ها رو خراب میکنم عمومی ها رو خراب میکنم@Syner نگران نباش:)فقط یه ازمونه... 
 من فیزیکو نرسیدم کامل 
- 
همانا ازمون فردا از رگ گردن به شما نزدیکتر است  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همانا ازمون فردا از رگ گردن به شما نزدیکتر است   
 مشاور میگف شب ازمون هیچی نخونین....من تازه دارم ادبیات1 رو میخونم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@Syner نگران نباش:)فقط یه ازمونه... 
 من فیزیکو نرسیدم کامل آسمان ِ آبی پای ابروم تو کلاس مطرحه  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همانا ازمون فردا از رگ گردن به شما نزدیکتر است   
 مشاور میگف شب ازمون هیچی نخونین....من تازه دارم ادبیات1 رو میخونم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@mahdieh-A من کل عمومیامو همین امروز خوندم فک کنم    
- 
آسمان ِ آبی پای ابروم تو کلاس مطرحه  @Syner رو کم کنی؟  
- 
@mahdieh-A من کل عمومیامو همین امروز خوندم فک کنم    آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @mahdieh-A من کل عمومیامو همین امروز خوندم فک کنم    همانا تمام موفقیت های در دقیقه نود به دست می ایند...!!!! 
- 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @mahdieh-A من کل عمومیامو همین امروز خوندم فک کنم    همانا تمام موفقیت های در دقیقه نود به دست می ایند...!!!! @mahdieh-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @mahdieh-A من کل عمومیامو همین امروز خوندم فک کنم    همانا تمام موفقیت های در دقیقه نود به دست می ایند...!!!! من که خیییییلی بهش اعتقاد دارم  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @mahdieh-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خوب زدین کارنامه هاتونو بذارین  میذاریم  من تضمین نمیکنم میذارم  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: -سارا،بزرگوار ینی چی؟ 
 +ب نظر خودت ینی چی؟
 -نمیدونم.ینی آدمِ خوب؟- :|

- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: -سارا،بزرگوار ینی چی؟ 
 +ب نظر خودت ینی چی؟
 -نمیدونم.ینی آدمِ خوب؟- :|
    آسمان ِ آبی :| 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️