هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@آذرخش ن نگفتی اذر حونم
خوبی دوستم؟شاپرک خسته
ممنونم رفیق(: -
f r من توام؟
ترور دسته جمعی -
@نوشابه سلام اقای دکتر
خوبین
الان وقتشه مزاحمتون بشم
میگم واسه فیزیک چیکار کنم ؟
سفید دادم برا فیزیک
میشه راهنمایی کنیدشاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه سلام اقای دکتر
خوبین
الان وقتشه مزاحمتون بشم
سفید دادم برا فیزیک
میشه راهنمایی کنیدخب فیزیک ...
من تجربه شخصی خودم رو میگم شما ببین تا چه مقدارش براتون قابل استفادست ..
اول از همه فیلمای استاد طلوعی رو میدیدم اکثرا صفر تا صد رو هر وقت هم حوصله نداشتم یا وقت کم بود جمعبندیشون رو ... سعی میکردم جزوه ننویسم تا جایی که میشه از جزوه هایی که بچه های فروم نوشتن استفاده کنم ( البته خیلیا معتقدن نوشتنش موثر تره ولی خب هر کس یه روشی داره ) .. خب این اولین حرکت
بعدش باید تست بزنی ... من خودم آبی قلم چی رو داشتم ازش هم راضی بودم سعی میکردم تقریبا همه تست های سراسری رو بزنم که معمولا راحت حل میشن(: اما برا تسلط فقط سراسری کافی نیست ...
حالا این مرحله رو بعید میدونم همه بتونن اجرا کنن ...> یه دوست صمیمی داشتم وقتی یه فصل رو تموم میکردیم با هم قرار میزاشتیم و میرفتیم کتابخونه ... اگه توجه کرده باشید آخر هر فصل گاج یه بخش داره به اسم یک قدم تا صد (حدود ۳۰ سوال ) این ها رو یه بار تایم دار حل میکردیم بعدش میومدیم کنار هم از سوال اول تا آخر رو یکی من توضیح میدادم برا اون یکی اون برا من ... اینطوری هم به سوالای قوی عادت میکنی هم قدرت استدلالت بالا میره ...
آخرین مرحله هم تحلیل آزمون که از همه مهم تره(: -
f r
چته؟ -
f r
چته؟ -
-
f r
فازی باز گفتم شنبه شروع کن فاز برداشتی
حقته:|| -
f r
حقته:|| -
@آذرخش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r
حقته:||واقعا حالم بده )):
f r
دورکعت نماز حال داری بخونی؟ -
شاپرک خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه سلام اقای دکتر
خوبین
الان وقتشه مزاحمتون بشم
سفید دادم برا فیزیک
میشه راهنمایی کنیدخب فیزیک ...
من تجربه شخصی خودم رو میگم شما ببین تا چه مقدارش براتون قابل استفادست ..
اول از همه فیلمای استاد طلوعی رو میدیدم اکثرا صفر تا صد رو هر وقت هم حوصله نداشتم یا وقت کم بود جمعبندیشون رو ... سعی میکردم جزوه ننویسم تا جایی که میشه از جزوه هایی که بچه های فروم نوشتن استفاده کنم ( البته خیلیا معتقدن نوشتنش موثر تره ولی خب هر کس یه روشی داره ) .. خب این اولین حرکت
بعدش باید تست بزنی ... من خودم آبی قلم چی رو داشتم ازش هم راضی بودم سعی میکردم تقریبا همه تست های سراسری رو بزنم که معمولا راحت حل میشن(: اما برا تسلط فقط سراسری کافی نیست ...
حالا این مرحله رو بعید میدونم همه بتونن اجرا کنن ...> یه دوست صمیمی داشتم وقتی یه فصل رو تموم میکردیم با هم قرار میزاشتیم و میرفتیم کتابخونه ... اگه توجه کرده باشید آخر هر فصل گاج یه بخش داره به اسم یک قدم تا صد (حدود ۳۰ سوال ) این ها رو یه بار تایم دار حل میکردیم بعدش میومدیم کنار هم از سوال اول تا آخر رو یکی من توضیح میدادم برا اون یکی اون برا من ... اینطوری هم به سوالای قوی عادت میکنی هم قدرت استدلالت بالا میره ...
آخرین مرحله هم تحلیل آزمون که از همه مهم تره(:@نوشابه برای هر مبحث چقد تست کافیه و حدوداش باید تا چقدر باشه ؟
ممنون ب زحمت افتادین -
f r
دورکعت نماز حال داری بخونی؟ -
من رفتم
خدافظ
ایگنورد:|