هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واسه زنگ تفریح اومدم اینجا..
زنگ تفریح تموم برید سر کلاس...
مگه شما ملا نصرالدین هستی جمعه میری کلاس؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
#شوخی@miladsaeedi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
واسه زنگ تفریح اومدم اینجا..
زنگ تفریح تموم برید سر کلاس...
مگه شما ملا نصرالدین هستی جمعه میری کلاس؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
#شوخی -
@miladsaeedi 😂
مدرسه ی ما، درسش تمومی نداره.....!مدرسه ما که مدرسه موش هاست...:upside-down_face: :winking_face:
-
@miladsaeedi واسه مائم مثل خرگوش هاس😂
یه وقت نیااید مدرسه ما بخورینمون...:winking_face: من هنوز میخوام زندگی کنما...
#گفته باشم -
Unique 7 من گلی بیش نیستم آقای میلاد سعیدی خان!!
نه گرگ و گربه و خرگوش و مار...!!
😂😂😂
🌷
@miladsaeedi -
-
یه دختره دوست دوستمه از منم بزرگتره متولد ۷۰ فک کنم...داشت از یه استادی تعریف میکرد ... که خیلی خوبه و فلانه و.. من گفتم اسمش چیه ؟ گفت آقای...
گفتم آقای...؟ بگو بخدا :neutral_face:
گفت والا.. میشناسیش?!
گفتم آااره بابا بچه محلمون بود اونوقتا چیز خاصی نبود فکر نمیکردم انقد گنده شه یعنی هیشکی فکرشو نمیکرد
بعد گفت واقعا ؟
گفتم آررره اصلا تعجب میکنم دمش گرم خوب ترقی کرده دیگه نمیبینمش :joy:
دختره که هیچ...خوشم میاد رفیق خودمم اونجا بود زل زده بود به من اثراتی از باور کردن تو چشماش دیده میشد:joy:
مردم چه زود اسکل میشن :joy: چقد خندیدیم :joy:
چه دختر خوبی بود واقعا.. دوست شدیم :joy: -
یه دختره دوست دوستمه از منم بزرگتره متولد ۷۰ فک کنم...داشت از یه استادی تعریف میکرد ... که خیلی خوبه و فلانه و.. من گفتم اسمش چیه ؟ گفت آقای...
گفتم آقای...؟ بگو بخدا :neutral_face:
گفت والا.. میشناسیش?!
گفتم آااره بابا بچه محلمون بود اونوقتا چیز خاصی نبود فکر نمیکردم انقد گنده شه یعنی هیشکی فکرشو نمیکرد
بعد گفت واقعا ؟
گفتم آررره اصلا تعجب میکنم دمش گرم خوب ترقی کرده دیگه نمیبینمش :joy:
دختره که هیچ...خوشم میاد رفیق خودمم اونجا بود زل زده بود به من اثراتی از باور کردن تو چشماش دیده میشد:joy:
مردم چه زود اسکل میشن :joy: چقد خندیدیم :joy:
چه دختر خوبی بود واقعا.. دوست شدیم :joy: