هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
 میگن تلگرام قرمز هم اومده میگن تلگرام قرمز هم اومده
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه تلگرام اصلیو داری یا طلایی و اینا؟ تلگرام x دارم  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه فرستادم تل...ولی میگم ممکنه ارسال نشده باشه. انگار قطعی تلگرام سراسریه پس برای مشاورتم قطعه نگران نباش  فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه فرستادم تل...ولی میگم ممکنه ارسال نشده باشه. انگار قطعی تلکرام سراسریه پس برای مشاورتم قطعه نگران نباش  هوم آره...مرسی  
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه فرستادم تل...ولی میگم ممکنه ارسال نشده باشه. انگار قطعی تلکرام سراسریه پس برای مشاورتم قطعه نگران نباش  هوم آره...مرسی  SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه فرستادم تل...ولی میگم ممکنه ارسال نشده باشه. انگار قطعی تلکرام سراسریه پس برای مشاورتم قطعه نگران نباش  هوم آره...مرسی  فداتم ک    
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @HADI75 ینی الان ایکس وصله؟ :|  نمیدانم تلگرام سبز میگن وصله نمیدانم تلگرام سبز میگن وصله
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @HADI75 ینی الان ایکس وصله؟ :|  نمیدانم تلگرام سبز میگن وصله نمیدانم تلگرام سبز میگن وصله
- 
@HADI75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سرور نسخه x تلگرام کاملا جدا ازسرور نسخه اولیه اون هست نمیدونم من قبلا طلایی داشتم بعد از دوستم خواستم تلگرام بفرسته برام چون x داشت برای منم فرستاد نمیدونم ک جدا از سرور هست یانه اصلا اطلاعاتی در این زمینه ندارم    
- 
@HADI75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه سرور نسخه x تلگرام کاملا جدا ازسرور نسخه اولیه اون هست نمیدونم من قبلا طلایی داشتم بعد از دوستم خواستم تلگرام بفرسته برام چون x داشت برای منم فرستاد نمیدونم ک جدا از سرور هست یانه اصلا اطلاعاتی در این زمینه ندارم    
- 

- 
- 
@HADI75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr  بنفش رو هم دارن درست میکنن بنفش رو هم دارن درست میکننجعبه مداد رنگیو از زیر دستشون باید برداشت  
- 
@HADI75 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr  بنفش رو هم دارن درست میکنن بنفش رو هم دارن درست میکننجعبه مداد رنگیو از زیر دستشون باید برداشت  
- 
 ایمان جایگزین اونستا میشه (اینستاگرام) ایمان جایگزین اونستا میشه (اینستاگرام)

ردپا
ردپا

️
️ ️
️