هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بنظرتون شیمی جامع ربیعیان خوبه که حفظیاتم تدریس کرده همراه با مسائل؟میخام تهیه کنم
من استفاده نکردم اما یکی از نفرات برتر بهم مسائلش رو پیشنهاد کرد ولی تو شیمی واسه حفظیاتش کتاب بخونی بهتره استاد اقاجانی خیلی بهترن اگه نخریدی با اونم بخونی عالیه بسته به نوع خوندن خودت داره وگرنه واسه شیمی دبیرای الا خوبن
-
روانشناسه میگفت عزیزم اگه دیدی یکی با لهجه داره حرف میزنه مسخره نکن، اونی که لهجه داره یه زبان بیشتر از تو میدونه. تواناییش بیشتره
تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم@marylotfi من همیشه از این زاویه نگا میکنم... حرفش خیلی نابه
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بنظرتون شیمی جامع ربیعیان خوبه که حفظیاتم تدریس کرده همراه با مسائل؟میخام تهیه کنم
من استفاده نکردم اما یکی از نفرات برتر بهم مسائلش رو پیشنهاد کرد ولی تو شیمی واسه حفظیاتش کتاب بخونی بهتره استاد اقاجانی خیلی بهترن اگه نخریدی با اونم بخونی عالیه بسته به نوع خوندن خودت داره وگرنه واسه شیمی دبیرای الا خوبن
@هناس @zahra-77 راس میگه بنظر منم اقاجانی خیلی بهتر و عالیه تدریسشون بی نظیره من خیلی راضیم
-
از آمدنم هیچ معلوم نشد ...
این جان نزارم هیچ پالوده نشد ...
از سطح خرافه این زبانم نگذشت ...
گل یافته شد ، به دست من پوچ نشد ...
از آمدن و رفتن ما سودی کو ...@نوشابه نوشابههههههههههههههه سلام
اره خدایی از امدنت هیچ معلوم نیس ...شبیه جن بسم الله شدی یهویی میای یهویی میری
-
@نوشابه نوشابههههههههههههههه سلام
اره خدایی از امدنت هیچ معلوم نیس ...شبیه جن بسم الله شدی یهویی میای یهویی میری
-
@نوشابه قوربونت عالیم تو چطوری
-
@نوشابه اره واسه کنکور مشغولم نظام قدیمم
-
@نوشابه انشالله ... خدا از دهنت بشنوه ... من که دارم تلاشمو میکنیم
-
@نوشابه اره واقعا همین طوره امسال رشته های خوبی رو میتونستم بیارم فقط نشستم دوباره کنکورو بخونم بخاطر پزشکی پس باید نهایت تلاشمو بکنم