هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خستگی
دلتنگی
خستگی
خواب
خستگی
ناراحتی
خستگی
بی تفاوتی
خستگی
مریضی
خواب
و هزارتا حس مبهم و بد دیگه@هناس هی تو امروز عقب افتادی
من خیلی خیلی عقب افتادم
یعنی الان هنوز درسای پیش ودارم پاس میکنم بخاطر یه تصمیم احمقانه -
@هناس هی تو امروز عقب افتادی
من خیلی خیلی عقب افتادم
یعنی الان هنوز درسای پیش ودارم پاس میکنم بخاطر یه تصمیم احمقانه@sahel-78 اشکال نداره باید همه تلاشتو کنی و اشتباهاتتو تکرار نکنی و ناامید نشی و روحیتو حفظ کن هر چه قدر تلاشتو بیشتر کنی میتونی جبرانش کنی از فرصتی که داری خوب استفاد ه کن
منم به خاطر مریضی امروزم خراب شد ولی دارم باهاش میجنگم
هشت ماه فرصت کمی نیست اگه همه تلاشتو کنی میتونی اونایی که عقب افتادی رو هم برسونی فقط با انگیزه و پشتکار واسه رسیدن به هدفات بخون
-
@fateme_mlh پس کی دانشگاه بابل میخوند اینجا؟
mohammadhassan
یکی دیگ بود
ایدیشو یادم نمیاد -
@fateme_mlh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
نابود م نکن
ولی نزدیک بابلم
ساریکدوم دانشگاه ساری هستی؟
فااطمه
فرهنگیان
صدیقه طاهره
چطور مگه؟:| -
دانشگاه نوشیروانی بابل؟؟؟؟
کی بود میخوند؟mohammadhassan
ایشون کامپیوتر بابل میخونن
MahDs -
mohammadhassan
ایشون کامپیوتر بابل میخونن
MahDs@fateme_mlh آها
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کی میتونه این بیت رو توضیح بده ؟
#حافظاشاره به حکایت حمل جسد ادم و حوا از طرف نوح در کشتی و رساندن نوح ان دو به بیت المقدس دارد در تفسیر طبری امده که پس چون وقت طوفان بود نوح برفت و ان قالب های ایشان برداشت و با خود در کشتی نهاد و همچنان میداشت تا ان عذاب فرو کش کرد مقصود حافظم اینجا از خاک قالب ادم هس
اینو تو نت خونده بودم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:البته خودمم نفهمیدم
ولی معنیش و توضیحش اینه که به جای تحقیر و تمسخر مردان خدا، یار مردان خدا باش و با آنها پیوند داشته باش. آنها همچون یاران حضرت نوح در طوفانِ عالمگیر، در کشتی اَمن سلوک جای دارند و همچون ساکنان آن کشتی در مقابل طوفانی که عالم را گرفت و خاکی باقی نگذارد،آنها با خاکِ اعتماد به حضرت حق، هیبت طوفان را به چیزی نخریدند، سالکان هر زمانه و زمانی طوفان حوادث را به چیزی نمیگیرند لذا دغدغهی تحقیر اهل دنیا را نخواهند داشت. -
#حافظاشاره به حکایت حمل جسد ادم و حوا از طرف نوح در کشتی و رساندن نوح ان دو به بیت المقدس دارد در تفسیر طبری امده که پس چون وقت طوفان بود نوح برفت و ان قالب های ایشان برداشت و با خود در کشتی نهاد و همچنان میداشت تا ان عذاب فرو کش کرد مقصود حافظم اینجا از خاک قالب ادم هس
اینو تو نت خونده بودم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:البته خودمم نفهمیدم
ولی معنیش و توضیحش اینه که به جای تحقیر و تمسخر مردان خدا، یار مردان خدا باش و با آنها پیوند داشته باش. آنها همچون یاران حضرت نوح در طوفانِ عالمگیر، در کشتی اَمن سلوک جای دارند و همچون ساکنان آن کشتی در مقابل طوفانی که عالم را گرفت و خاکی باقی نگذارد،آنها با خاکِ اعتماد به حضرت حق، هیبت طوفان را به چیزی نخریدند، سالکان هر زمانه و زمانی طوفان حوادث را به چیزی نمیگیرند لذا دغدغهی تحقیر اهل دنیا را نخواهند داشت. -
@sahel-78 اشکال نداره باید همه تلاشتو کنی و اشتباهاتتو تکرار نکنی و ناامید نشی و روحیتو حفظ کن هر چه قدر تلاشتو بیشتر کنی میتونی جبرانش کنی از فرصتی که داری خوب استفاد ه کن
منم به خاطر مریضی امروزم خراب شد ولی دارم باهاش میجنگم
هشت ماه فرصت کمی نیست اگه همه تلاشتو کنی میتونی اونایی که عقب افتادی رو هم برسونی فقط با انگیزه و پشتکار واسه رسیدن به هدفات بخون
@هناس
خدا کنه بتونم برسم اصلا امید نداشتم به هیچی اما هستی جون کمکم کرد وبهم خیلی امید داد ایشالا توام موفق شی -
@هناس
خدا کنه بتونم برسم اصلا امید نداشتم به هیچی اما هستی جون کمکم کرد وبهم خیلی امید داد ایشالا توام موفق شی -
@هناس