هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@هناس
خدا کنه بتونم برسم اصلا امید نداشتم به هیچی اما هستی جون کمکم کرد وبهم خیلی امید داد ایشالا توام موفق شی -
@هناس
خدا کنه بتونم برسم اصلا امید نداشتم به هیچی اما هستی جون کمکم کرد وبهم خیلی امید داد ایشالا توام موفق شی -
-
فااطمه
فرهنگیان
صدیقه طاهره
چطور مگه؟:| -
@ava-bano در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چرا زيست يازدهم رو اقايع موقاره اينقد دير به دير ويدئو هاشو ميزاره!! من پس فردا امتحان دارم فصل اول رو و ايشون تازه فقط گفتار يك رو گذاشته! هيچ راهي نيست زودتر بزارن ويديو هارو؟
سلام
خودتون ک میدونید حجم ویدئوها بالاعه یکم طول میکشه آپلود کردنشون فقط یه درس زیست نیست در کنارش چندین درس دیگه هم هست ک باید ضبط شه و بیاد روی سایت.
یکم باید صبر کرد
مبحثی ک امتحان دارید فعلا خودتون مطالعه کنید وقتی فیلمش اومد مرور کنید -
@ava-bano در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چرا زيست يازدهم رو اقايع موقاره اينقد دير به دير ويدئو هاشو ميزاره!! من پس فردا امتحان دارم فصل اول رو و ايشون تازه فقط گفتار يك رو گذاشته! هيچ راهي نيست زودتر بزارن ويديو هارو؟
سلام
خودتون ک میدونید حجم ویدئوها بالاعه یکم طول میکشه آپلود کردنشون فقط یه درس زیست نیست در کنارش چندین درس دیگه هم هست ک باید ضبط شه و بیاد روی سایت.
یکم باید صبر کرد
مبحثی ک امتحان دارید فعلا خودتون مطالعه کنید وقتی فیلمش اومد مرور کنید -
-
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@hasty-79 سلام نچ تو چیز ؟؟
منم بد نیستم
چیزی شده خوب نیستی؟ -
@hasty-79 سلام نچ تو چیز ؟؟
منم بد نیستم
چیزی شده خوب نیستی؟ -
@hasty-79 مثلی هست کگ مگه روزی ک نیکوست از صبش پیداست از صبه همش بد بیاری میارم با اجیمم دعوا کردم فردام امتحان دارم 2تا
@hasty-79 مثلی هست کگ مگه روزی ک نیکوست از صبش پیداست از صبه همش بد بیاری میارم با اجیمم دعوا کردم فردام امتحان دارم 2تا
پس برو بشین درسات رو بخون امتحانت رو خوب بدی
-
فااطمه
فرهنگیان
صدیقه طاهره
چطور مگه؟:|@fateme_mlh
عه جدن کدوم دانشگاشی؟