هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه خوبید دیدم کسی جواب نداد گفتم خدافظی کنم بهتره
-
امروز رفتم پیام نور ثبت نام برا یه سال مرخصی گرفتن. عده ای گفتن با 1ترم نمیتونی مرخصی یکساله بگیری و حتما باید 2ترم برداری!! خُ اینجوری که باید ترم1 رو پاس بشم!!! revival
@reza-sin ربطی ندارع
-
@reza-sin ربطی ندارع
-
@reza-sin چند واحد برداشتید
-
@reza-sin چند واحد برداشتید
-
ببینید شما وقتی ترم 1 برید درسایی که پاس نشه بعدا پاس میکنید
سیاست دانشگاه اینه ک ازت یه پولی بگیره -
@reza-sin ترم یکو باید برید بعد هم میتونید رشته عوش کنید یا مرخصی به پاس کردن ربطی نداره
-
@reza-sin ترم یکو باید برید بعد هم میتونید رشته عوش کنید یا مرخصی به پاس کردن ربطی نداره
-
@reza-sin بستگی به دانشگاهت داره
سیاستشون فرق داره -
بعضیا مرخصی میدن بعضیا میگن نه اول یه ترم بیا بعد
-
بعضیا مرخصی میدن بعضیا میگن نه اول یه ترم بیا بعد
-
@reza-sin یور ولکام
-
️اگر میخواهی برای آدمهای طبقه بالا پز بدهی، زحمت نکش. آنها همیشه به نظر حقارت، نگاهت میکنند.
اگر میخواهی برای زیردستهایت پز بدهی، باز هم زحمت نکش. چون فقط حسودیشان را تحریک میکنی.
این نوع شخصیت کاذب، تو را به جایی نمیرساند. فقط قلب باز است که به تو اجازه میدهد که در چشم همه، یک جور باشی…
سه شنبه ها با موری
#میچ_آلبوم -
️اگر میخواهی برای آدمهای طبقه بالا پز بدهی، زحمت نکش. آنها همیشه به نظر حقارت، نگاهت میکنند.
اگر میخواهی برای زیردستهایت پز بدهی، باز هم زحمت نکش. چون فقط حسودیشان را تحریک میکنی.
این نوع شخصیت کاذب، تو را به جایی نمیرساند. فقط قلب باز است که به تو اجازه میدهد که در چشم همه، یک جور باشی…
سه شنبه ها با موری
#میچ_آلبومفااطمه کوین ترودو هم اینو گفته
-
سلام چرا زيست يازدهم رو اقايع موقاره اينقد دير به دير ويدئو هاشو ميزاره!! من پس فردا امتحان دارم فصل اول رو و ايشون تازه فقط گفتار يك رو گذاشته! هيچ راهي نيست زودتر بزارن ويديو هارو؟
@ava-bano در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چرا زيست يازدهم رو اقايع موقاره اينقد دير به دير ويدئو هاشو ميزاره!! من پس فردا امتحان دارم فصل اول رو و ايشون تازه فقط گفتار يك رو گذاشته! هيچ راهي نيست زودتر بزارن ويديو هارو؟
-
مثل اینکه آقای کازرانی نیت کردن امسال بچه های آلا فیزیک رو 100 بزنن
بیشترین جلسه های صفر تا 100 ک تا الان ضبط شده مال ایشونه و جزوه هم تالیف کردن... -
@ava-bano در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: