زیست پیش نظام قدیم
-
دوستان من زیست پیش رو که سرچ میکنم فقط یه استاد میاره که اونم تا فصل سوم چهارم درس داده
من داوطلب نظام قدیمم و رشتمم تجربی نبوده
زیست چهارم رو چجوری مفهومی یاد بگیرم با فیلم اا؟ اصلا هست تو الا زیست سال چهارم تنها؟ -
@nasrin79 اقای پازووکی
-
@nasrin79 اقای پازووکی
-
@nasrin79 اقای پازووکی
@reza-m1999 تیتر فیلم های ایشون چیه؟ چون میزنم نظام قدیم چهارم دبیرستان درس زیست فقط یه استاد میاره
-
@reza-m1999 تیتر فیلم های ایشون چیه؟ چون میزنم نظام قدیم چهارم دبیرستان درس زیست فقط یه استاد میاره
@Johnsnow کنکور
-
دوستان من زیست پیش رو که سرچ میکنم فقط یه استاد میاره که اونم تا فصل سوم چهارم درس داده
من داوطلب نظام قدیمم و رشتمم تجربی نبوده
زیست چهارم رو چجوری مفهومی یاد بگیرم با فیلم اا؟ اصلا هست تو الا زیست سال چهارم تنها؟ -
@Johnsnow کنکور
@reza-m1999 چرا ترتیب فیلم هاشون عجیب غریبه؟ با چه ترتیبی باید مطالعه بشه؟ خودشون با برنامه ترتیب رو چیدن یا همشون قاطیه و باید خودمون انتخاب کنیم؟
-
@Johnsnow زیست پیش رو آقای جعفری تدریس کردن البته ناقص هس. با تیتر زیست ترکیبی
من خودم اصلا از درس دادنشون خوشم نیومد .شاید برای شما مفید باشهanoeel من چون تغییر رشته دادم بیشتر دنبال دبیری هم که مثل آقای امینی فیلم از کلاس درسشون تهیه شده باشه
متاسفانه واسه زیست پیش هنوز استاد مدنظرمو پیدا نکردم -
همون دیگه مثلا آقای جعفری قرار بود سال پیش زیست رو ترکیبی تدریس کنن . ولی تدریسشون اصلا ترتیب خاصی نداره مثلا ای کاش گیاهی کنکور رو بطور کامل ترکیبی تدریس کنن که نشد.
میتونین زیست آقای پازوکی رو دنبال کنین برای پیشanoeel ترتیبشون به هم ریخته است
عمدا اینجوری ترتیب رو مشخص کردن و با برنامه ی قبلی یا ترتیبشون اشتباها تو سایت اینجوری قرار گرفته؟ مثلا بعد از فصل اول زیست 2 میرن فصل اول زیست پیش رو تدریس میکنن -
anoeel ترتیبشون به هم ریخته است
عمدا اینجوری ترتیب رو مشخص کردن و با برنامه ی قبلی یا ترتیبشون اشتباها تو سایت اینجوری قرار گرفته؟ مثلا بعد از فصل اول زیست 2 میرن فصل اول زیست پیش رو تدریس میکنن -
anoeel اها یعنی نیتشون زیست کنکوری بوده؟کامله؟
استادی نیست که زیست پیش رو فقط درس داده باشه؟ -
anoeel اها یعنی نیتشون زیست کنکوری بوده؟کامله؟
استادی نیست که زیست پیش رو فقط درس داده باشه؟ -
@Johnsnow دبیرانی مثل آقای پازوکی,پوریا رحیمی, جعفری, زیست کنکور رو تدریس کردن. ولی دبیری که زیست پیش رو فقط تدریس کرده باشه نیس
anoeel زیست اقای پازوکی کامله؟
چون نوشتن زیست کنکور 2 یعنی کنکور 1 هم داره؟ -
چون نوشتن زیست کنکور 2 یعنی کنکور 1 هم داره؟ -
@Johnsnow تو سایت نوشته زیست پازوکی کلاس کنکور2
گویا کلاس کنکور 1 توسط استاد دیگه ای تدریس شده
همین زیست آقای پازوکی خوبه و میتونین باهاش پیش برینanoeel ممنون بابت راهنماییتون
-
چون نوشتن زیست کنکور 2 یعنی کنکور 1 هم داره؟@Johnsnow معمولا همه درسا از سال دوم شروع میکنن و سال اول اصلا نیس فیلماش