هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Fari_Z در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa برنامه ریزی نمیتونم بکنم) :
فایلای برنامه ریزی مشاورا رو گوش بدین
 - 

با خودم
بدون تو چیکار کنم
میدونم چی پیش رومونه
ولی
چجوری باید ازش فرار کنم؟هر دفعه
غریبه تر میبینمت
تو چجوری این همه عوض شدی؟
با کی دارم
اشتباه میگیرمت؟ - 
revival reza.sin 11 دقیقه پیش
سلام
پسری داریم ک برا فرار از قانون نظام وظیفه پیام نور ثبت نام کرده باشه تا یکسال مرخصی بگیره؟ - 
 - 
 - 
سلام
پسری داریم ک برا فرار از قانون نظام وظیفه پیام نور ثبت نام کرده باشه تا یکسال مرخصی بگیره؟@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
پسری داریم ک برا فرار از قانون نظام وظیفه پیام نور ثبت نام کرده باشه تا یکسال مرخصی بگیره؟عاره میشه ...ولی باید برید ب روابط عمومی خوده دانشگاه بعد درخواست کتبی و اینترنتی بنویسید

- 
@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
پسری داریم ک برا فرار از قانون نظام وظیفه پیام نور ثبت نام کرده باشه تا یکسال مرخصی بگیره؟عاره میشه ...ولی باید برید ب روابط عمومی خوده دانشگاه بعد درخواست کتبی و اینترنتی بنویسید

- 
revival
سلام
شما هفته اول و دوم چطور برنامه میریزین برا ازمون ها؟!میدونم برنامه هرشخصی فرق میکنه...ولی میخوام از برنامه های بقیه ب برنامه خودم سامان بدم شاید نکته ای باشه ک من نمیدونم
 - 
revival حرف زدم. شما ک تجربه داری و امسالم ثبت نام کردی راهنمایی کن
باید برا ترم1 انتخاب واحد کنیم و امتحاناتشو نریم تا خودبه خود مرخصی بهمون بدن؟؟؟/@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival حرف زدم. شما ک تجربه داری و امسالم ثبت نام کردی راهنمایی کن
باید برا ترم1 انتخاب واحد کنیم و امتحاناتشو نریم تا خودبه خود مرخصی بهمون بدن؟؟؟/نه کلا انتخاب واحد نمیکنییی ..چون مرخص حساب میشی

- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
kia ممنونم،شما خوبین؟
بله شکر خدا خوبِ خوبم(:
حال و احوالتون خوبه؟
عذر میخوام من یوزرنیمتون رو به جا نیاوردم 
ردپا

️
️