هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@hasty-79 اره
من اینیستا و تلگرام و .....همه رو دلت کردم
الان اینجا موندم .میخوام دیگه اینجا هم کم بیام. -
@hasty-79 منم من کلا گوشی دیگه ندارم از وقتی ک گوشی گذاشتم کنار خیلییییییییییییی خوبه وقت ازاد بیشتر دارم برا درس بعدشش اینجام کم میام
-
@hasty-79 خوبم عالیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خبر دوستم دیدم چند ماه بود ندیده بودمش خونشون ی شهر دیگس امده بود منو ببینه یعنی غافل گیرم کرد از کلاس امدم بیرون یدعه دیدم یکی بغلم کرده خلاصه عالی بودد امروز امروز قانون شکنی کردم و کلی گشتیم باهم
@hasty-79 خوبم عالیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خبر دوستم دیدم چند ماه بود ندیده بودمش خونشون ی شهر دیگس امده بود منو ببینه یعنی غافل گیرم کرد از کلاس امدم بیرون یدعه دیدم یکی بغلم کرده خلاصه عالی بودد امروز امروز قانون شکنی کردم و کلی گشتیم باهم
چقد خوب من کلا نشده وقتی یه دوست قدیمی رو می ببینم بیش از 3 دیقه باهاش حرف بزنم
-
چقد خوب من کلا نشده وقتی یه دوست قدیمی رو می ببینم بیش از 3 دیقه باهاش حرف بزنم
-
@Syner ما از راهنمایی باهم دوستیمم ارتباطمونو قطع نکردیم و خانواده هامون انقدر اعتماد دارن بهمون ک مثلا من شده ی هفته برم خونشون بمونم یا اون بیاد ی هفته خونه ما بمونه روز ب روز بیشتررررررررررر همو دوست میداریمم
@Syner ما از راهنمایی باهم دوستیمم ارتباطمونو قطع نکردیم و خانواده هامون انقدر اعتماد دارن بهمون ک مثلا من شده ی هفته برم خونشون بمونم یا اون بیاد ی هفته خونه ما بمونه روز ب روز بیشتررررررررررر همو دوست میداریمم
چه خوب من اصلا دوست صمیمی ندارم..
-
چه خوب من اصلا دوست صمیمی ندارم..
-
اصلا چرا ما تا حالا با دوستم نرفتم بازار؟آقا من چقد تباهم
حتی یه کافی شاپی چیزی هم با دوستام نرفتم
چرا؟تنها رفتما ولی تا حالا نشده با یکی برم -
@hasty-79 منم همین یکیو دارم.. دوست دارم تو مدرسه اما هیچکی ب پای لیلا نمیرسه
ایشالا همیشه دوستیتون پایدار باشه.
-
@hasty-79 منم همین یکیو دارم.. دوست دارم تو مدرسه اما هیچکی ب پای لیلا نمیرسه
ایشالا همیشه دوستیتون پایدار باشه.
-
@hasty-79 مرسییییییییییییییی انشالله توهم دانشگاه دوستت خوبی پیدا کنی
ایشالا
-
-
@فاطمه23 نه نشده تا حالا با یکی برم یه جایی
یعنی کلا فردی رو ندارم که باهاش اینقد صمیمی باشم که یه همچین کاری بکنم یدونه هست که با اونم یه جور متفاوتی دوستم