هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa شما تجربی هستین؟؟من انقدر فکرم درگیر اصلا توجه نکردم ببینم ماجرا چطور هست خب البته حتما تجربی هستین بیشتر خواستم از صحت این حرکتا فکرامو اوکی کنم...بعد ان شالله بتونم دونه دونه درس هارو اینجا بررسی کنم در روز های آینده به امید خدا تا ترمز بریده ادامه بتونم بدم...
-
حداقل اونایی که تو این تاپیکن بگن دیگه
انقد محبوبم ینی؟ -
انقد محبوبم ینی؟ -
انقد محبوبم ینی؟ -
یعنی اینقدری که بدنم برای جلوگیری از تکمیل برنامم بهانه اورد هیشکی بهانه نیاورده بود
یعنی همه نوع مرضی گرفتولی تمومش کردم
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی اینقدری که بدنم برای جلوگیری از تکمیل برنامم بهانه اورد هیشکی بهانه نیاورده بود
چون میدونه با تکمیل کردنش چه بلایی میخوای سرش بیاری
-
چون میدونه با تکمیل کردنش چه بلایی میخوای سرش بیاری
-
من دیستروفی عضلانی دوشن با کم خونی داسی شکل نزدیک بود بگیرم نذاشتم
- خودم میدونم اینا منشا ژنتیکی دارن وو گرفتنی نیستن :|
قلب و کلیمم جواب کرد از بی تحرکی :|
توو دوران کنکور :| -
دارم برای همیشه میرم ...
درجریان باشید ...
اگه فوشی تو دلتون مونده هم الان وقتشه... -
توو دوران کنکور :| -
توو دوران کنکور :|romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
توو دوران کنکور :|روزانه 3 وعده آدرنالین تزریق کنین برای قلب
هر روز 20 لیتر اب بخورین برای کلیه -
در رابطه با منابع هم ممنون میشم مشاوره ای چیزی بدین بازم ممنونم از این خانم کمک کردن دوستان بخش بخش کمک بدین بار مزاحمت من تقسیم بشه
-
-
آی کیو تستاش شبیه کنکور هست، البته منظورم کنکورای 96 و 97، اما غلط علمی داره، بهتره اگه سطح علمیتون تو زیست در حد 60 درصد هست، برین سراغش که چیزای غلطی یاد نگیرین، و همچنین کتابیه که اگه وارد باشین و باهاش خوب کار بشه، نتیجه خوبی رو میتونین باهاش بگیرین
الگو تستاش سطحش پایین تر از کنکور شده، تا کنکورای 94 و 93 میتونستین نتیجه ای در حد 70 درصد بگیرین، ولی کنکورای 95 تا 97 تیپ طرح سوالا عوض شدش. الگو درسنامه های خوب و تمرینای خوبی داره و برای تستای آموزشی و شروع تست زدن مناسبه
خیلی سبز درسنامه های خوب و کاملی داره و نکات ترکیبیش هم خوبه، تستاش هم خوبه ولی مثل الگو هست، یعنی تا حدود 70 درصد نیاز تست زنی و قلق گیری تستا رو براورده میکن
-
romisa فکر میکنم آیکیو خیلی بیشتر بدردم بخوره چون باهاش کار میکنم خیلی قشنگ برشته میشه زاویه دیده نسبت به مطالب چون نشر رو هم مورد بررسی قرارش دادم مثلا 20 تا 12 تاش نکته باشه 20 تای آیکیو نزدیک به 18 تاش نکته بازیو اینا هستش
-
پاییز آمدهست که خود را ببارمت!
پاییز: نامِ دیگرِ «من دوست دارمت»
.
بر باد میدهم همه ی بودِ خویش را
یعنی تو را به دست خودت میسپارمت!
.
باران بشو، ببار به کاغذ، سخن بگو...
وقتی که در میان خودم میفشارمت
.
پایان تو رسیده گلِ کاغذیِ من
حتی اگر که خاک شوم تا بکارمت
.
اصرار میکنی که مرا زودتر بگو
گاهی چنان سریع که جا میگذارمت!
.
پاییز من، عزیزِ غمانگیزِ برگ ریز!
یک روز میرسم... و تو را میبهارمت!!! -
آی کیو تستاش شبیه کنکور هست، البته منظورم کنکورای 96 و 97، اما غلط علمی داره، بهتره اگه سطح علمیتون تو زیست در حد 60 درصد هست، برین سراغش که چیزای غلطی یاد نگیرین، و همچنین کتابیه که اگه وارد باشین و باهاش خوب کار بشه، نتیجه خوبی رو میتونین باهاش بگیرین
الگو تستاش سطحش پایین تر از کنکور شده، تا کنکورای 94 و 93 میتونستین نتیجه ای در حد 70 درصد بگیرین، ولی کنکورای 95 تا 97 تیپ طرح سوالا عوض شدش. الگو درسنامه های خوب و تمرینای خوبی داره و برای تستای آموزشی و شروع تست زدن مناسبه
خیلی سبز درسنامه های خوب و کاملی داره و نکات ترکیبیش هم خوبه، تستاش هم خوبه ولی مثل الگو هست، یعنی تا حدود 70 درصد نیاز تست زنی و قلق گیری تستا رو براورده میکن
@A-K بله درسته تقریبا اینارو یادمه بالاخره اطلاعات تکمیلی مبتدی ولی هرکسی ندونه اذیت میشه...ممنونم از توجه شما اما دقت کنین قبل تر گفتم شرایط اصلا بدی نداشتم منتهی یه مدت به دلایلی دور شدم و الانم که این استرسه گاهی سراغم میاد باید اطمینان بگیرم ببینم کجا وایسادم البته بازم ممنونم