وقتی تست های یک مبحث رو زدید و تموم کردید برای مرور دوباره چیکار میکنید؟
-
سلام. من تست های فصل اول و فصل دوم تا بافت جانوری رو دوبار زدم. الان دوباره میخوام بخونم چیکار کنم؟ دوباره تست های قدیمی رو بزنم؟ شما تو این مواقع چیکار میکنید؟
-
سلام. من تست های فصل اول و فصل دوم تا بافت جانوری رو دوبار زدم. الان دوباره میخوام بخونم چیکار کنم؟ دوباره تست های قدیمی رو بزنم؟ شما تو این مواقع چیکار میکنید؟
Laynad در وقتی تست های یک مبحث رو زدید و تموم کردید برای مرور دوباره چیکار میکنید؟ گفته است:
خب مشخصه که شما با هر بار زدن باید تعداد تست های لازم ونشان دارتون کمتر شه تا به تعداد مشخص وخالص برسید که بشن تست هلی نشان دار اصلی چون به هر حال هر بار مطالعه سطح تسلط متفاوت هست وهمین باعث میشه یه سری از تست ها حذف شن چون یادشون گرفتید
به نظرم نشان دار هاتون مجدد بزنید وعلاوه بر اون اگر منبع دیگه ی دارید ازاون هم شروع به تست زنی کنید
درمورد زیست از مطالعه ومرور کتاب غافل نشید
موفق باشید -
نظرتون چیه که iq بگیرم؟ وقتی تست های سیر تا پیاز یه مبحثش رو تموم کردم و چند بار مرور کردم iq هم بزنم.
-
Laynad نه iq رو بعد کار کردن سیر تا پیاز و میکرو برین همینطور که توی مقدمه iq نوشته کتابی است برای حسن ختام یعنی برای جمع بندی خوبه اگه قراره فقط یه کتاب بخرین همون میکرو رو بخرینو کار کنین سطحش بالاتر از سیر تا پیازه
-
@Syner نظرتون در مورد شیمی چیه؟ من شیمی مبترکان خریدم اما معلم میگه مبتکران بخرید کار کنید بعدا تو شیمی مشکلی نخواهید داشت. من که موندم چیکار کنم.
Laynad من دهمم ولی شیمی یازدهمم خوندم پایه چندین؟
هم میکرو خوبه هم مبتکران ولی مطمئن باشین میکرو بهتره اگه وقت دارین هر دو رو کار کنین
میکرو یه مزیت داره که دسته بندیش فوقالعادس و تیپ های مشابه رو پشت هم به خوبی آورده تا تیپ جا بیوفته
اگه مضربی میزنین حتما میکرو کار کنین چون با مضربی کار کردن میکرو تمام تیپ ها رو میشناسین ولی در مورد مبتکران زیاد اینطور نیست -
نظرتون چیه که iq بگیرم؟ وقتی تست های سیر تا پیاز یه مبحثش رو تموم کردم و چند بار مرور کردم iq هم بزنم.
Laynad
ببین دوست عزیز زیاد کتاب نخر همون 1 دونه کتاب برات بسه
وقتی داری برای بار اول تستی رو میزنی اولا تو گزینه ها علامت نزن تو یه کاغذ بزن که کدومشو درست یا غلط زدی
ثانیا اون تستایی رو که به نظرت مهم میاد و امکان داره تو آزمون های ازمایشی یا... سوال بیاد رو کنارش یه علامتی بزن و اومدی مرور اونا رو مرور کن(این سوالات هم شامل درستها و هم شامل نادرستات میشن)
ثالثا:بعد از اینکه اون تستای نشان دار رو زدی بشین اون تستایی رو که غلط زدی رو برای خودت بزن (با تشریح بزن همین طوری تست رو انتخاب نکن) -
Laynad
وقتی داری برای بار اول تستی رو میزنی اولا تو گزینه ها علامت نزن تو یه کاغذ بزن که کدومشو درست یا غلط زدی
ثانیا اون تستایی رو که به نظرت مهم میاد و امکان داره تو آزمون های ازمایشی یا... سوال بیاد رو کنارش یه علامتی بزن و اومدی مرور اونا رو مرور کن(این سوالات هم شامل درستها و هم شامل نادرستات میشن)
ثالثا:بعد از اینکه اون تستای نشان دار رو زدی بشین اون تستایی رو که غلط زدی رو برای خودت بزن (با تشریح بزن همین طوری تست رو انتخاب نکن)@ایمورتال در وقتی تست های یک مبحث رو زدید و تموم کردید برای مرور دوباره چیکار میکنید؟ گفته است:
Laynad
ثالثا:بعد از اینکه اون تستای نشان دار رو زدی بشین اون تستایی رو که غلط زدی رو برای خودت بزن (با تشریح بزن همین طوری تست رو انتخاب نکن)با بخش اول زیاد موافق نیستم وقتی یه کتاب تموم شد برای بار دوم به نظرم بهتره یه کتاب دومم وارد بشه
در مورد تست نزدن توی کتاب موافقم یه فایل پی دی اف میزارم با اینا تست بزنین راحتتر میشه
0_1540227862905_تست بی شماره.pdf -
Laynad من دهمم ولی شیمی یازدهمم خوندم پایه چندین؟
هم میکرو خوبه هم مبتکران ولی مطمئن باشین میکرو بهتره اگه وقت دارین هر دو رو کار کنین
میکرو یه مزیت داره که دسته بندیش فوقالعادس و تیپ های مشابه رو پشت هم به خوبی آورده تا تیپ جا بیوفته
اگه مضربی میزنین حتما میکرو کار کنین چون با مضربی کار کردن میکرو تمام تیپ ها رو میشناسین ولی در مورد مبتکران زیاد اینطور نیست -
@ایمورتال در وقتی تست های یک مبحث رو زدید و تموم کردید برای مرور دوباره چیکار میکنید؟ گفته است:
Laynad
ثالثا:بعد از اینکه اون تستای نشان دار رو زدی بشین اون تستایی رو که غلط زدی رو برای خودت بزن (با تشریح بزن همین طوری تست رو انتخاب نکن)با بخش اول زیاد موافق نیستم وقتی یه کتاب تموم شد برای بار دوم به نظرم بهتره یه کتاب دومم وارد بشه
در مورد تست نزدن توی کتاب موافقم یه فایل پی دی اف میزارم با اینا تست بزنین راحتتر میشه
0_1540227862905_تست بی شماره.pdf@Syner
گاج یه حرفی داره میگه به ای این که چند کتاب را بخوانید یک کتاب را چند بار بخوانید
ثانیا بر فرض مثال یه کتاب دیگه خریدیم کتاب که فقط 1 فصل نیست چند تا فصل هستش
اگه بر فرض مثال نتونه تستای کتاب اول رو تموم کنه(به علت کم بودن وقت)اون وقت دچار استرس خواهد شد که وای من کتاب2ام رو نزدم و باعث میشه تستا رو سر سری بزنه (ماست مالی کنه) تا زود تر کتاب 2 رو بزنه و باعث میشه که طرف از درس دل سرد بشه -
@Syner
گاج یه حرفی داره میگه به ای این که چند کتاب را بخوانید یک کتاب را چند بار بخوانید
ثانیا بر فرض مثال یه کتاب دیگه خریدیم کتاب که فقط 1 فصل نیست چند تا فصل هستش
اگه بر فرض مثال نتونه تستای کتاب اول رو تموم کنه(به علت کم بودن وقت)اون وقت دچار استرس خواهد شد که وای من کتاب2ام رو نزدم و باعث میشه تستا رو سر سری بزنه (ماست مالی کنه) تا زود تر کتاب 2 رو بزنه و باعث میشه که طرف از درس دل سرد بشه@ایمورتال
به نظر من که همون 1 کتابتو بزن
من خودم اینا رو تجربه کردم
ولی با هر جور خود دانی
صلاح مملکت خویش خسروان دانند -
@ایمورتال
به نظر من که همون 1 کتابتو بزن
من خودم اینا رو تجربه کردم
ولی با هر جور خود دانی
صلاح مملکت خویش خسروان دانند -
@Syner من مبتکران رو یکم خوندم بنظرم درسنامش بهتر از میکرو بود و سوالاتش سطح بالاتر.
درضم شما چطور شیمی یازدهم رو هم خوندید؟؟ -
@ایمورتال یعنی میگید حتی اگه مبتکران بهتر هم باشه بشینم همین میکرو رو کار کنم؟
میخوام اینکار رو بکنم ها اما دلم میگه اگه اون کتاب رو هم میخوندی بهتر یادمیگرفتیLaynad
ببین دوست عزیز هیچ فرقی ندارن فوق فوقش چند تا تست از اون یکی بیشتر داره شما بر روی یه کتاب تسلط کامل داشته باشی بهتره تا دوتا کتاب تسلط بگیر و نگیر داشته باشی
منم تا چند سال پیش مثل شما بودم و این حرفارو تماما تجربه کردم و میدونم آدم هی میگه کاش اونم میخواندم یا فلان و بهمان
اولا شما باید موقغ خریدن از همه نظر جامع ترینو میگرفتین
الانم وفتی کتاب خودتونو زدین به احتمال قوی دوستاتون مبتکران رو خواهند داشت میتونین چند روز باهم عوض کنین تا ببینین اون کتاب هم چی داره