هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام : ) سلام   خوبی شما؟ خوبی شما؟
 ندیدم پیامتونو تواین شلوغی 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام : ) سلام   خوبی شما؟ خوبی شما؟
 ندیدم پیامتونو تواین شلوغی Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام : ) سلام   خوبی شما؟ خوبی شما؟
 ندیدم پیامتونو تواین شلوغی سلام مرسی بانو 
 احوال شما ?!
 خواهش می کنم   
- 
romisa درست شد ببخشی اصلا یادنم نیست کی محدود کره بودم..باز بود قبلا فاطمه ـ بوشهر چجوری محدود باید کرد؟؟  
 میشه یاد بدین؟
- 
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام : ) سلام   خوبی شما؟ خوبی شما؟
 ندیدم پیامتونو تواین شلوغی سلام مرسی بانو 
 احوال شما ?!
 خواهش می کنم   
- 
همیارای محترم یه چیزی می خواستم بگم 
 وقتی یه درسی تگ شدید حتی اگه درس خودتون نیست جواب بدید اگه میدونستین پاسخو
 ممنون از همتون
- 
نمیدونم چرا احساس میکنم اومدم تو بازار، آقای نجف زاده و آقای معین فروشندهن ما هم مشتری    شلوغه شلوغه 
- 
فاطمه ـ بوشهر چجوری محدود باید کرد؟؟  
 میشه یاد بدین؟Unique 7 قسمت پروفایل برین تنظیمات نوشته دریافت پیام ازز کار برانی که انها را دنبال میکنم تیکشو بزنید 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها به نظرتون فیزیک گاج خوبه ?? به نظرم که خوبه 
 یک قدم تا صدشم بزن
- 
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 از چه نوعش؟ 
 نقره ای؟اهوم حس می کنم اونقدار سخت وچالشی نیست 
- 
نمیدونم چرا احساس میکنم اومدم تو بازار، آقای نجف زاده و آقای معین فروشندهن ما هم مشتری    شلوغه شلوغه 
- 
Unique 7 قسمت پروفایل برین تنظیمات نوشته دریافت پیام ازز کار برانی که انها را دنبال میکنم تیکشو بزنید فاطمه ـ بوشهر آهاا 
 اونوخ فقط کاربرای خاصی رو میشه تحریم کرد؟

ردپا
ردپا

️
️ ️
️