هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
نمیدونم چرا احساس میکنم اومدم تو بازار، آقای نجف زاده و آقای معین فروشندهن ما هم مشتری    شلوغه شلوغه 
- 
Unique 7 قسمت پروفایل برین تنظیمات نوشته دریافت پیام ازز کار برانی که انها را دنبال میکنم تیکشو بزنید فاطمه ـ بوشهر آهاا 
 اونوخ فقط کاربرای خاصی رو میشه تحریم کرد؟
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها به نظرتون فیزیک گاج خوبه ?? به نظرم که خوبه 
 یک قدم تا صدشم بزنromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها به نظرتون فیزیک گاج خوبه ?? به نظرم که خوبه 
 یک قدم تا صدشم بزناره یک قدم تا صدا خوبن 
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها به نظرتون فیزیک گاج خوبه ?? به نظرم که خوبه 
 یک قدم تا صدشم بزناره یک قدم تا صدا خوبن 
- 
فاطمه ـ بوشهر آهاا 
 اونوخ فقط کاربرای خاصی رو میشه تحریم کرد؟Unique 7 تا زمانی ک دنبالشون نکنی نمیتونه بهتون کسی پیام بده از چت روم چتهای قبلتونم خارج شین 
- 
Unique 7 تا زمانی ک دنبالشون نکنی نمیتونه بهتون کسی پیام بده از چت روم چتهای قبلتونم خارج شین فاطمه ـ بوشهر آهاا..مرسی    
- 
amirHiDeN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فیزیک قلم چی از همشون کامل تره نه خوب نیس 
 من داشتمش انداختم آشغالی 
- 
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 دستت تو مبحثی راه بیفته اونا هم مثل بقیه عادی میشن شاید ، تست های عادیش به نظرم خوب نیست اونقدار 
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نجف-زاده برا آزمون جمع بندی پایه فیزیک 1و2 رو بردارم بهتره یا 3؟ 
 کدوم مهم تره تو کنکور؟ اینقد بازار شلوغ شد سوالم گم شد  
 @نجف-زاده
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نجف-زاده برا آزمون جمع بندی پایه فیزیک 1و2 رو بردارم بهتره یا 3؟ 
 کدوم مهم تره تو کنکور؟ اینقد بازار شلوغ شد سوالم گم شد  
 @نجف-زاده
- 
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 ممنون..  
 میشه یه خواهشی کنم؟   بفرماید بانو ?! @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 ممنون..  
 میشه یه خواهشی کنم؟   بفرماید بانو ?! ??( 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️