روده بزرگ
-
@Raha-T99 اره ولی بعدشو نگاه کنید.نوشته که بدون گوارش یافتن دفع میشه.ینی چ؟؟ ینی اینکه باکتری ندارن که سلولاز رو تولید کنه دیگه؟
بعداخرشم گفته جانورانی که غذای "اصلیشون" سلولزه
انسان همه چیزخواره صرفاگیاه خوار که نیست!! -
@Raha-T99 اره ولی بعدشو نگاه کنید.نوشته که بدون گوارش یافتن دفع میشه.ینی چ؟؟ ینی اینکه باکتری ندارن که سلولاز رو تولید کنه دیگه؟
Unique 7 کتاب گفته در لوله ی گوارش این جانداران(اونایی که غذای اصلیشون سلولزه)میکروب های مفیدی زندگی میکنند که.....
کلمه ی فقط رو ذکرنکرده که
گفته توی اینه وجود داره نگفته فقططط تو همینا -
Unique 7 کتاب گفته در لوله ی گوارش این جانداران(اونایی که غذای اصلیشون سلولزه)میکروب های مفیدی زندگی میکنند که.....
کلمه ی فقط رو ذکرنکرده که
گفته توی اینه وجود داره نگفته فقططط تو همینا@Raha-T99 اخر همون پاراگراف رو بخونید گفته که :میتوانند سلولز را هیدرولیز کنن و مورد استفاده ی خود و جانور میزبان قرار بدن اما توی بدن انسان اینجوری نیست ینی ما نمیتونیم از اون گلوکز حاصل از هیدرولیز سولز استفاده کنیم به همین دلیل انسان هارو از این دسته جدا کرده
-
@Raha-T99 اخر همون پاراگراف رو بخونید گفته که :میتوانند سلولز را هیدرولیز کنن و مورد استفاده ی خود و جانور میزبان قرار بدن اما توی بدن انسان اینجوری نیست ینی ما نمیتونیم از اون گلوکز حاصل از هیدرولیز سولز استفاده کنیم به همین دلیل انسان هارو از این دسته جدا کرده
-
Unique 7 نگفته فقط در این جانوران میکروب های مفیدی زندگی میکنند که.........
اینکه قید فقط ذکر نشده ینی در جاندارن دیگه هم ممکنه همچین چیزی باشه -
عاقاااا من هنگ کردم

توفصل 1 گفته انسان باکتری تجزیه کننده نداره وبعضی جانورا مثل گاو موریانه دارن.وگفته که بدون تجزیه درانسان سلولزها دفع میشن.
بعد شما@HADI75 داری اینو میگی..
توخیلی سبزم اینو نوشته
حتی خودم ازیه دانشجو ترم 5پزشکی پرسیدم..گفتش که باکتری های دررودش اون نوع نیست.
الان من نفهمیدم کلااا چی شد؟
آموخته هایم به باد فنارفت.
-
-
@Raha-T99 اره دقیقا گفتش که چند نوع هستن و درون لوله ی گوارش انسان هم متفاوت بااون نوعه..
به خاطراین حرفش خیلی سردرگم شدم
ولی باتوضیح شمامتوجه شدم