هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها به تاپیک منم سر بزنید جواب بدین :| 
 لازم دارمش :|لینکشو بذار مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بچه ها به تاپیک منم سر بزنید جواب بدین :| 
 لازم دارمش :|لینکشو بذار فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa ادرس بده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
 https://forum.alaatv.com/topic/8923/ذخیره-تلفظ-لغات-زبان/2
 مرسی
- 
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مبیناااااا قبلن اشنا شدیم باهم دیگه قبلن اف اس /اکالیپتوس بودم  ولی بازم خوشبختم مبینا ولی بازم خوشبختم مبینا یادم نیس عقشم در هر حال خوشبختم    
- 
@DR-moein داداش بیکار چیه یه حساب سرانگشتیه دیگه  mohammadhassan 
 نشمر
 بزرگان میگن منتظر چیزی نباش
 اونم تو ایران 
- 
mohammadhassan 
 نشمر
 بزرگان میگن منتظر چیزی نباش
 اونم تو ایران @DR-moein پوووف 
 بدبخت 
 گواهینامه منم به فاصله کمی از اون میاد 
 ادم میسوزه 
- 
@DR-moein پوووف 
 بدبخت 
 گواهینامه منم به فاصله کمی از اون میاد 
 ادم میسوزه mohammadhassan 
 میدونم چ حسی داری 
 اون که میسوزه هیچ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
mohammadhassan 
 میدونم چ حسی داری 
 اون که میسوزه هیچ :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@DR-moein نه مال من که الان 16 روزه میگذره ازش الان نمیاد. 
- 
@DR-moein نه مال من که الان 16 روزه میگذره ازش الان نمیاد. mohammadhassan 
 میاد دیگه بالاخره
- 
mohammadhassan 
 میاد دیگه بالاخره@DR-moein خب میدونم 
 عجله ای ندارم
 بیاد
- 

- 
ویرگول کیبورد کدومه؟  با shift واو میزنم نمیاد که:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: با shift واو میزنم نمیاد که:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@هناس ویرگول خودمون به فارسی اینه : SHIFT + T 
- 
@هناس ویرگول خودمون به فارسی اینه : SHIFT + T mohammadhassan ُ ؟ویرگول نیست ک    برا من او میاد  
- 
@هناس ویرگول خودمون به فارسی اینه : SHIFT + T mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @هناس ویرگول خودمون به فارسی اینه : SHIFT + T ممنون که گفتین 
- 
mohammadhassan ُ ؟ویرگول نیست ک    برا من او میاد  فاطمه ـ بوشهر خب نمیدونم اونجا چرا اینطوریه. 
 ولی من با هرچی کار کردم اکثرا همین بود
- 
به یک عدد فرد عینکی آگاه با تمییز سازی عینک نیازمندیم        
 چرا تمییز نمیشه
 انگاری یه لایه محو روشه@zahra-m1999 با سیم ظرفشویی بشورش پریلم بزن    
- 
@zahra-m1999 با سیم ظرفشویی بشورش پریلم بزن    فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 با سیم ظرفشویی بشورش پریلم بزن    روش جالبیه    
- 
به یک عدد فرد عینکی آگاه با تمییز سازی عینک نیازمندیم        
 چرا تمییز نمیشه
 انگاری یه لایه محو روشه@zahra-m1999 با دورتو دیگه لکه نمیمونه. عمه جونم هم خوشحاله  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️