هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@zahra-m1999 بخدا 
 همینجوری نوشته بودmohammadhassan شما هم کنکوری هستید یا تموم کردین؟ 
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-m1999 بچه جدیدا فضولن  اینطوری ک من باباهاشونو میبینم  بچه هاشون دیگه .... اینطوری ک من باباهاشونو میبینم  بچه هاشون دیگه ....
 من همش باید فحش بخورم   ٫شوخی  فاطمه ـ بوشهر واییییییییی من نا خواسته ویرگولو پیدا کردم        کشف بزرگی کردی،فلمینگ هم اینطوری پنیسیلین رو کشف کرد  آینده ت روشنه آینده ت روشنه    revival اخه با هر کلیدی امتحان کرم ویرگول پیدا نشد 
- 
revival اخه با هر کلیدی امتحان کرم ویرگول پیدا نشد فاطمه ـ بوشهر ،،،،،،،،، شیفت + t 
- 
revival اخه با هر کلیدی امتحان کرم ویرگول پیدا نشد فاطمه ـ بوشهر اونی که شما پیدا کردین مال انگلیسیه  
- 
فاطمه ـ بوشهر ،،،،،،،،، شیفت + t @Syner نه این نیست برا من کار نمیکنه ضمه میده  
- 
فاطمه ـ بوشهر اونی که شما پیدا کردین مال انگلیسیه  @Syner مهم نیته  
- 
@Syner نه این نیست برا من کار نمیکنه ضمه میده  فاطمه ـ بوشهر پس اگه اون نیست شیفت + 7 رو بزنید 
- 
فاطمه ـ بوشهر پس اگه اون نیست شیفت + 7 رو بزنید @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فاطمه ـ بوشهر پس اگه اون نیست شیفت + 7 رو بزنید البته این برای برخی از سیستماس 
- 
فاطمه ـ بوشهر پس اگه اون نیست شیفت + 7 رو بزنید @Syner ،،،، عاره:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: 
- 
@Syner ،،،، عاره:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: فاطمه ـ بوشهر سیستم عاملتون ویندوزه؟اخه شیفت + 7 برای سیستم عامل مک بود 
- 
فاطمه ـ بوشهر سیستم عاملتون ویندوزه؟اخه شیفت + 7 برای سیستم عامل مک بود @Syner اره ویندوزه 
- 
mohammadhassan شما هم کنکوری هستید یا تموم کردین؟ @Syner من کنکوریم فعلا 
 سال بعد دیگه کنکوری نیستم ایشالا
- 
@Syner من کنکوریم فعلا 
 سال بعد دیگه کنکوری نیستم ایشالاmohammadhassan انشالله 
 واقعا سخت ترین کار دنیا همین پشت کنکور موندنه
- 
mohammadhassan انشالله 
 واقعا سخت ترین کار دنیا همین پشت کنکور موندنه@Syner برا بنده که هنوز اینطوری نشده خداروشکر. 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقد درس خوندن لذت بخشِ :| خوبه حس خوب رو به خودتون القاء کنید  
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چقد درس خوندن لذت بخشِ :| خوبه حس خوب رو به خودتون القاء کنید  mohammadhassan بخدا خیلییییی خوبه اصن :| من تازه فهمیدم :| 
- 
mohammadhassan بخدا خیلییییی خوبه اصن :| من تازه فهمیدم :| SenatOr 

دروغ به درد بخور 
- 
mohammadhassan بخدا خیلییییی خوبه اصن :| من تازه فهمیدم :| SenatOr اره خوبهه... من وقتی میخونم حالم خوبه  نخونم دیگه.... نخونم دیگه....

ردپا
ردپا

️
️ ️
️