هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner اوووم همشون بالای 80
فیزیکش 90 بود
ریاضی100
بقیشونم همین حدودادرصدای سالای قبلی ک کنکور داده رو ببینی،باور نمیکنی ک اونا مال همون آدمه :))
از ی جایی ب بعد باید واقعا تغییر کرد...مام میتونیم:)
بزن بریم ب سرعت برق و بادSenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner اوووم همشون بالای 80
فیزیکش 90 بود
ریاضی100
بقیشونم همین حدودادرصدای سالای قبلی ک کنکور داده رو ببینی،باور نمیکنی ک اونا مال همون آدمه :))
از ی جایی ب بعد باید واقعا تغییر کرد...مام میتونیم:)
بزن بریم ب سرعت برق و بادواقعا؟؟ کاش میشد درصدای قبلشو بذاری..
تغییرخیلی خوبع -
... از آبان ماراتن شروع میشه همه تازه نفس ٫ جدی و زخمی میان تو میدون
با سرعت تمام میدون نگاه رو به رو دست ها کنار بدن یکی جلو یکی عقب پاها هم ک قابل رویت نیست ترازا یکم جهش میکنه ... این روند ادامه داره تا اوایل بهمن :| اینجاست که همه میخورن به سربالایی پرشیب و مهم کنکور ( البته یه بچه سربالایی هم اوخر آذر هست ولی تلفاتش کمه
) اینجاست که سرمای بهمن یهو میپیچه به دست و پای کنکوری ها ... [لطفا ژست بولدوزر نگیرید که نه آقا من خسته بشو نیستم من کوه دردم من فلانم من ...
) ... همه افت انگیزه پیدا میکنن ترازا هم کمی میاد پایین قلم چی هم اور دوز میکنه و با شدت هر چه تمام تر سعی ذر تموم کردن پیش و پایه داره ! ... خیلی ها زیر این فشار ها دوام نمیارن از گردونه خارج میشن(= ...
خب اینا رو گفتم ک چی ؟ که تویی ک الان داری میخونی مراقب خودت باشی چون قبل از سرما باید فکر شال و کلاه بود ! قوی بخون اما بدون یه روزایی هم هست که خسته میشی سرد و سست میشی اما باید اونقد آمادگی روحی و جسمی داشته باشی ک این تایم های طلایی رو از دست ندی ((:
توی رقابت همیشه از نقاط ضعف بقیه نهایت استفاده ببرید(:
-
... از آبان ماراتن شروع میشه همه تازه نفس ٫ جدی و زخمی میان تو میدون
با سرعت تمام میدون نگاه رو به رو دست ها کنار بدن یکی جلو یکی عقب پاها هم ک قابل رویت نیست ترازا یکم جهش میکنه ... این روند ادامه داره تا اوایل بهمن :| اینجاست که همه میخورن به سربالایی پرشیب و مهم کنکور ( البته یه بچه سربالایی هم اوخر آذر هست ولی تلفاتش کمه
) اینجاست که سرمای بهمن یهو میپیچه به دست و پای کنکوری ها ... [لطفا ژست بولدوزر نگیرید که نه آقا من خسته بشو نیستم من کوه دردم من فلانم من ...
) ... همه افت انگیزه پیدا میکنن ترازا هم کمی میاد پایین قلم چی هم اور دوز میکنه و با شدت هر چه تمام تر سعی ذر تموم کردن پیش و پایه داره ! ... خیلی ها زیر این فشار ها دوام نمیارن از گردونه خارج میشن(= ...
خب اینا رو گفتم ک چی ؟ که تویی ک الان داری میخونی مراقب خودت باشی چون قبل از سرما باید فکر شال و کلاه بود ! قوی بخون اما بدون یه روزایی هم هست که خسته میشی سرد و سست میشی اما باید اونقد آمادگی روحی و جسمی داشته باشی ک این تایم های طلایی رو از دست ندی ((:
توی رقابت همیشه از نقاط ضعف بقیه نهایت استفاده ببرید(:
-
سلام!
دوستم ازم خواست این یه سال رو باشم تا سوالات درسیم رو بپرسم
همونطور که قول دادم فیک نزدم
منتها یه سال با کسی در ارتباط نیستم و میدونم که از جانب همه ی دوستام درک میشم
از بستن هیچکدوم از چتهام منظوری نداشتم رفقا میخوام مرورگر داغون قبلبمو نصب کنم که چتو به هم ریخته نشون میداد:|
ممنونم از همگیتون(: -
سلام!
دوستم ازم خواست این یه سال رو باشم تا سوالات درسیم رو بپرسم
همونطور که قول دادم فیک نزدم
منتها یه سال با کسی در ارتباط نیستم و میدونم که از جانب همه ی دوستام درک میشم
از بستن هیچکدوم از چتهام منظوری نداشتم رفقا میخوام مرورگر داغون قبلبمو نصب کنم که چتو به هم ریخته نشون میداد:|
ممنونم از همگیتون(: -
http://s9.picofile.com/file/8340798342/Eminem_Lose_Yourself_with_Onscreen_Persian_Lyric_flv.mp4.html
هر وقت خسته شدین گوش کنین -
در حقیقت احساسات وجود نداره که محدود بودنه
شناختِ بشر از علومــ :باعثِ بوجود اومدنه"
احساساتشده "چیزی که وجود داره توهمه وجودِ"
عشق و احساساتِ که اما بدون این توهمات، اینکه
زندگی ادامه پیدا کنه ممکن نیست" و جالبه!!
:))))))))))))))))))
-