هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Unique 7 من دو سال با یه معلم دینی درگیر بودم اخرش دیگه کار به تنبیه بدنی هم رسید ولی امسال این یکی رو خوب گرفتم دستم😂
-
Unique 7 من دو سال با یه معلم دینی درگیر بودم اخرش دیگه کار به تنبیه بدنی هم رسید ولی امسال این یکی رو خوب گرفتم دستم😂
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره نه من میخونم ولی ازمون تشریحی رو نمیتنونم بخونم الان قلم چی ریاضی رو همشو بالای نود میزنم ولی امتحان تشریحی رو سیزده گرفتم:face_with_tears_of_joy:
سعی کن تو امتحان تشریحی جوری چرت و پرت بنویسی که چرت و پرتات نمره بگیرن :joy: رمز موفقیت منه :joy:
واسه دینی فقط جواب میداد این:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نه ببین زیست.... یه بار انقدررر گفتم دبیر تو برگه ام نوشت اینکه فراتر از کتاب میخونی خیلی خوبه :joy:
بهاره نه بابا یه معلم زیست داشتیم بدقلق:confused_face:
-
معلم ما که قلب و عروق اصلی بود :joy:
-
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی
فقط باتقلب پاس شد😑😂واسه امتحان ترم دو زمین کل کلاس بسیج شده بودیم:face_with_tears_of_joy:
ولی با وجود دوربینا خیلی بازم نتونستیم کاری کنیم:confused_face:آسمان ِ آبی مدرستون دوربین داشت کلاسا یاسالن؟؟😐
چ بدددد
مدرسه ی خودمونو عشق بود..ینی میشد سکانسای فراراززندانو تومدرسه ی مابازی کنن😐😂😂 -
آسمان ِ آبی مدرستون دوربین داشت کلاسا یاسالن؟؟😐
چ بدددد
مدرسه ی خودمونو عشق بود..ینی میشد سکانسای فراراززندانو تومدرسه ی مابازی کنن😐😂😂 -
اصولا زیستا بدددقلقین😷
-
آسمان ِ آبی مدرستون دوربین داشت کلاسا یاسالن؟؟😐
چ بدددد
مدرسه ی خودمونو عشق بود..ینی میشد سکانسای فراراززندانو تومدرسه ی مابازی کنن😐😂😂Unique 7 کلاسا نه ولی سالن نمازخونه حیاط حتی پر دوربین بود
کلا تحت نظر بودیم:face_with_tears_of_joy: -
از خوبی مدرسمون فقط اینقد بگم که فوتبال دستی داره😂اینقد بازی میکنم شبم خوابشو میبینم😂
من اصلاااااا بلد نیستم :joy: انقد محکم تکون میدم میشکونمشون :joy:
-
از خوبی مدرسمون فقط اینقد بگم که فوتبال دستی داره😂اینقد بازی میکنم شبم خوابشو میبینم😂
من اصلاااااا بلد نیستم :joy: انقد محکم تکون میدم میشکونمشون :joy:
-
ینی میتونم بگم هییچ کلاسی تومدرسمون مث کلاس ماپایه نبود
اصن ماااه بودن
تمام دبیرا فرار میکردن..یادش ب خیر😂😂😂
فرض کنید کاری کردیم دبیر فیزیک ازاموزش پرورش 1ماه ازکار بیکارشد😐😂

معلما ب کلاس ما میگن کلاس پر ماجرا هفه پیش معلم نداشتیم رفتیم حیاط همه مون بالای دیوار بودیم مدیر امد دید ناظم پدرمونو دراود