هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلامممم دوستان من تازه اومدم تو این قسمت عکس پروفو چیجوری میزارن؟
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شدهfateme_exo سلام .قسمت ویرایش پروفایل رو بزن واز اونجا عکس بزار
-
سخت ترین چیز پشت کنکور موندن نه خوندن درسه ... نه حسرت اینکه هم سن و سالات الان ترم اولین ... فقط و فقط یه چیزه : نگاه های پیروزمندانه ی اقوامت ... نگاه هایی که دارن میخندن ... نگاه هایی که دارن میگن : چی شد؟ مگه تو همونی نیستی که پارسال به چشم نمیدیدیمت؟ مگه تو همونی نیستی که بهت میگفتن خانوم دکتر؟ پس چی شد؟
متنفرم از نگاه هاشون ... متنفرم...نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@negin-78 یه جوری متنفر باش باعث شه چند برابر درس بخونی
حرصم نخور پسته بخور خوبه
به اینا اصلا یه ذرع هم فکرتو الکی مشغول نکن برات عادی باشه فقط به هدفات فکر کن حالا که فرصت داری خوب بخون
-
@negin-78 یه جوری متنفر باش باعث شه چند برابر درس بخونی
حرصم نخور پسته بخور خوبه
به اینا اصلا یه ذرع هم فکرتو الکی مشغول نکن برات عادی باشه فقط به هدفات فکر کن حالا که فرصت داری خوب بخون
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@هناس اره واقا ... کنکور 98 نشونشون میدم ... حرصم ازینه که اینا همونایین که تظاهر میکردن من و قبول شدنم تو رشته پزشکی واسشون مهمه ...
در ضمن...
پسته گرونه :| -
@هناس اره واقا ... کنکور 98 نشونشون میدم ... حرصم ازینه که اینا همونایین که تظاهر میکردن من و قبول شدنم تو رشته پزشکی واسشون مهمه ...
در ضمن...
پسته گرونه :|نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@negin-78
موفق باشی -
fateme_exo سلام .قسمت ویرایش پروفایل رو بزن واز اونجا عکس بزار
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر مرسی عزیزم
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هناس مرسی آجی همچنین
وقت استراحتم تموم شد برم دیگه فعلا -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
یه چیزی ذهنمو درگیر میکنه چرا تو گفته هامون اینقدر تناقض هست؟؟؟اولش کجا؟؟آخرش کجا؟؟؟حداقل سعی کنیم علتش رو پیدا کنیم....
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فاطمه ـ بوشهر مرسی عزیزم
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط فاطمه بوشهر انجام شدهfateme_exo خواهش میکنم یه پروفایل خوشگل بزار همه فیض ببریم
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 خواهر با روح ما بازی نکن وسط کنکور دلمون مسافرت خواست
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط _silent_ انجام شدهفاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واقعاا آدم دلش میخواد بره مسافرت...
-
@mohaddese-p-o-i بارون میاد بلاخره برفم میاد
منی ک تا حالا برف ندیدم چی ؟
واسه دیدن برفم که شده دانشگامو بوشهر نمیزنمنوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر
برف میاد
ولی به زور... -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واقعاا آدم دلش میخواد بره مسافرت...
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati ایشالله 9 ماه دیگه دسته جمعی بریم
کاروان نو دانشجویان الامن ک کلی برنامه ریختم براش
-
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت
-
fateme_exo سلام .قسمت ویرایش پروفایل رو بزن واز اونجا عکس بزار
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر منکه هرکاری کردم نشد...
ی چیز دیگه
چقد خوبه همه همو میشناسید
من تازه عضو انجمن شدم
احساس غریبی میکنم
درحدی که میخواستم برم
ولی به دلیل مطالب خوبش دلم نیومد از درسم بزنم -
نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فاطمه ـ بوشهر
برف میاد
ولی به زور...نوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i بازم جای شکرش باقیه
-
فاطمه ـ بوشهر منکه هرکاری کردم نشد...
ی چیز دیگه
چقد خوبه همه همو میشناسید
من تازه عضو انجمن شدم
احساس غریبی میکنم
درحدی که میخواستم برم
ولی به دلیل مطالب خوبش دلم نیومد از درسم بزنمنوشتهشده در ۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i عادیه منم همین حسو داشتم الانم دارم