هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
reyhanehbayat خیلی داری رک حرف می زنیا.شیطون.:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
مثلا اون لحظه ب یه چیز غمگین فک کن :|:face_with_tears_of_joy:مثلا به اینکه امروز به جای کرانیوسینوستوزیس گفتم کرمی شکل فکر کنم :joy:
-
reyhanehbayat خیلی داری رک حرف می زنیا.شیطون.:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
بهاره اینقد بخند تا نخندی منم امروز سر این خنده انداختنم بیرون😂پشتیبان کلمه نا بجا استفاده کرد نامرد😂
-
بهاره من یه راهکار دارم :neutral_face: وقتی افتادی بازم شروع به خنده کردی یکی بزنه تو گوشت دفعه بعد نمی خندی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face: -
یکی بهم بگه این یعنی چی الان؟؟!!
http://home.mehromah.ir/announcements-news/konkor-news/8745-Adoption-Positive-Mean-Gravity-.html
-
فاطمه ـ بوشهر همونه.تغییر نداره :|
SenatOr شما نظام جدیدی درسته؟
نظام قدیما سنگین تر شده 16 اذر برا زیست نگاه کنید -
بهاره من یه راهکار دارم :neutral_face: وقتی افتادی بازم شروع به خنده کردی یکی بزنه تو گوشت دفعه بعد نمی خندی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره من یه راهکار دارم :neutral_face: وقتی افتادی بازم شروع به خنده کردی یکی بزنه تو گوشت دفعه بعد نمی خندی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: دیدم که میگم:face_without_mouth:
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:به نظرت کسی جراتشو داره بزنه تو گوش من ؟ :joy:
من اونی ام که نگام نمیکنن میگن میترسیم نگات کنیم از نگامون خوشت نیاد بزنی :joy: -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره من یه راهکار دارم :neutral_face: وقتی افتادی بازم شروع به خنده کردی یکی بزنه تو گوشت دفعه بعد نمی خندی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: دیدم که میگم:face_without_mouth:
من یبار یکی مثل تو پاش گیر کرد از لبه پرتگاه افتاد رو بوته ها یه صداها و کمکایی هم خواست منم بچه بودم اخه صحنه افتادنش خیلی خنده دار بود خنده کنان رفتم کمک بیارم همش میخندیدم یادم میومد بزور بهشون گفتم چی شده ......:face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :neutral_face:به نظرت کسی جراتشو داره بزنه تو گوش من ؟ :joy:
من اونی ام که نگام نمیکنن میگن میترسیم نگات کنیم از نگامون خوشت نیاد بزنی :joy:بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من اونی ام که نگام نمیکنن میگن میترسیم نگات کنیم از نگامون خوشت نیاد بزنی :joy:هرچند من کسیو نمیزنم و نزدم... جز در سالهای دور دور :neutral_face:
-
http://home.mehromah.ir/announcements-news/konkor-news/8745-Adoption-Positive-Mean-Gravity-.html
@mahdieh-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی اینکه تاثیر معدل قراره قطعی بشه 😐😐
خودتو درگیر این مسئله نکن به هدفت فکر و واقعا براش تلاش کن -
خودتو درگیر این مسئله نکن به هدفت فکر و واقعا براش تلاش کنفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خودتو درگیر این مسئله نکن به هدفت فکر و واقعا براش تلاش کنبعله بعله...تچکر