کتاب اقایان سلیمانی و ناصح زاده رسید.
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alitak;5422 said:
خوش بحالت
ما هنوز نتونستیم سفارش بدیم
تا ببینیم کی لینک باز می شهلینک ها باز شد من الان میخوام سفارش بدم [emoji3]
sent from my gt-i9300 using tapatalk
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;5462 said:
لینک ها باز شد من الان میخوام سفارش بدم [emoji3]
البته فقط عربی .
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sina3656355;5420 said:
این دفعه دیگه واقعا رسیدند
سینا باهات تماس گرفتند؟منم همون موقع ک تو سفارش دادی سفارش دادم
اما تماسی نگرفتن؟هنوزم نرسیده دستم
شدیده ب شیمی دو نیازمندم -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لینک باز شد :
قیمت پستم شده 12 تومن :64::64::64: -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alitak;5468 said:
لینک باز شد :
قیمت پستم شده 12 تومن :64::64::64:قیمت کتاب 12 تومنه با پست میشه 20تومن.
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@**مهدی**;5470 said:
قیمت کتاب 12 تومنه با پست میشه 20تومن.
شما فقط کتاب آقای ناصح زاده را زدید اگه کتابهای حاج سلیمانی م بزنید پستش می شه 12
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alitak;5472 said:
شما فقط کتاب آقای ناصح زاده را زدید اگه کتابهای حاج سلیمانی م بزنید پستش می شه 12
شما راست میگید
آخه ظهری فقط عربی لینکش باز بود فک کردم منظورتون فقط عربیه.sent from my gt-i9300 using tapatalk
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه اگه خواستید کتاب زیست علی کرامت رو هم بخرید
کتابش خیلی خوبه -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khatere.mohammadi;5466 said:
سینا باهات تماس گرفتند؟منم همون موقع ک تو سفارش دادی سفارش دادم
اما تماسی نگرفتن؟هنوزم نرسیده دستم
شدیده ب شیمی دو نیازمندماگه هنوز نرسیده یه زنگی بزن، به من که زنگی نزدند فقط همون یه بار همون 30 40 روز پیش بود که دختره گفت کتاب یه 6 7 روز دیر میرسه مشکلی که نیس؟ گفتنم نه.
تازه من که جزوه ویرایش شده شیمی 2 رو،تو همین تاپیک گذاشته بودم. -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sina3656355;5478 said:
اگه هنوز نرسیده یه زنگی بزن، به من که زنگی نزدند فقط همون یه بار همون 30 40 روز پیش بود که دختره گفت کتاب یه 6 7 روز دیر میرسه مشکلی که نیس؟ گفتنم نه.
تازه من که جزوه ویرایش شده شیمی 2 رو،تو همین تاپیک گذاشته بودم.بمن همون موقشم که سفارش دادم زنگ نزدن
اره دیدم ولی گفتم کتاب زود چاپ میشه نمی ارزه برم پرینت بگیرم
فک نمیکردم اینقد طولانی شه :| -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها منم ورداشتم خریدم یه هفته *یس اینا ولی نه ز زدن نه چیزی باو یکم غیرعادی نیس ؟؟؟ خخخخ من کتابامو میخاممم
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@astro13;5871 said:
بچه ها منم ورداشتم خریدم یه هفته *یس اینا ولی نه ز زدن نه چیزی باو یکم غیرعادی نیس ؟؟؟ خخخخ من کتابامو میخاممم
من شنبه خریدم دیروز زنگ زدم گفت فردا(امروز) می فرستیم حالا یا پنج شنبه می رسه دستت یا شنبه ی زنگ بزن بپرس
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اغا من سفارش دادم دو روز گذشته اما هنوز زنگی بهم نزدن چیجوری پیگیری کنم با چه شماره ای تماس بگیرم {فقط عربی رو سفارش دادم}
-
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@milad12;6454 said:
اغا من سفارش دادم دو روز گذشته اما هنوز زنگی بهم نزدن چیجوری پیگیری کنم با چه شماره ای تماس بگیرم {فقط عربی رو سفارش دادم}
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا این کتاب استاد ناصح اصلا چاپ نمیشه هر وقت میرم سایت کانون میزنه موجود نیست............
کسی پی دی اف های قبلی رو داره تا وقتی که دوباره کتاب رو برای فروش بذارن از اونا استفاده کنیم؟ ممنون -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[SIZE=4]سلام.زنگ زدم کانون گفتن معلوم نیست کتاب دوباره چاپ بشه یا نه[/SIZE]:20::20::20::20::20::20:[SIZE=4]من کتاب میخوام[/SIZE]
[SIZE=5]اصلا آقای ناصح زاده امسال هم دبیر صنعتی شریف هستن؟[/SIZE] -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[SIZE=5]بچه ها توجه کنید فقط اگه قراره باکلاس های آقای سلیمانی شیمی رو بخونید ، این کتابشون رو بگیرید. چون خیلی از نکات رو فیـــ ل*ـر کردن. معلم است دیگر!!!
[/SIZE] -
[QUOTE=mehri;14890][SIZE=4]سلام.زنگ زدم کانون گفتن معلوم نیست کتاب دوباره چاپ بشه یا نه[/SIZE]:20::20::20::20::20::20:[SIZE=4]من کتاب میخوام[/SIZE]
[SIZE=5]اصلا آقای ناصح زاده امسال هم دبیر صنعتی شریف هستن؟[/SIZE][/QUOTE]آقاي ناصح زاده امسال هم دبير ما هستند و فيلم هاي ايشون به زودي مياد رو سايت، فردا اطلاعيه اي رو سايت قرار مي دهيم كه همه چي را توضيح داده است،
در خريد كتاب ها عجله نكنيد بعضي دروس به صورت جزوه هستند كه مرتب رو سايت قرار خواهد گرفت، بعضي دروس هم كتابشون با سال هاي قبل فرق مي كنه همه را در اطلاعيه توضيح مي دهيم
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۴، ۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[[SIZE=4]QUOTE=sohrab;14899]آقاي ناصح زاده امسال هم دبير ما هستند و فيلم هاي ايشون به زودي مياد رو سايت، فردا اطلاعيه اي رو سايت قرار مي دهيم كه همه چي را توضيح داده است،
[/SIZE]
[SIZE=4]در خريد كتاب ها عجله نكنيد بعضي دروس به صورت جزوه هستند كه مرتب رو سايت قرار خواهد گرفت، بعضي دروس هم كتابشون با سال هاي قبل فرق مي كنه همه را در اطلاعيه توضيح مي دهيم[/QUOTE][/SIZE][SIZE=4]سلام.آقا سهراب ممنونم از توضیحاتتون[/SIZE]