هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
امشب ی جور شدین
راس میگ تو عمرم انقدر هجویات نگفتم ک این نیم ساعت گفتم
یعنی من هجویات میگم؟
خودمو گفتم،تو ک هیجویات به توان۲میگی
دیدی خودت شروع میکنیااا -
بهاره مشکوکید تو هپروتید پدر کلا ی جور شده انگار خودش نی
نه والا من مثل همیشه ام
بهاره مشکوکید تو هپروتید پدر کلا ی جور شده انگار خودش نی
نه والا من مثل همیشه ام
همیشه هجو میگه
-
متن ادبی ( سلام به روزگار )
سلام به روزگاري كه با بيش و كم هايش، با شادي و غم هايش،گاهي سر به سرم مي گذارد.
ميدانم میگذرد، آري میگذرد، خيلي زود هم میگذرد... شايد روزي از روزگار شكوه كنم اما نه براي غمها و کمهایش، نه براي سر به سر گذاشتن هايش... براي زود گذشتنش، براي زود دير شدنش، شايد دلم دوباره بخواهد سر به سرم بگذارد... شايد دلم دوباره باران بخواهد، دوباره عشق بخواهد، دوباره زندگي بخواهد، نمیدانم هزار چيز بخواهد، هزار چيز نخواهد... هر چه بود گذشت، گذشت، گذشت تا امروز كه از خدا يك چيز میخواهم و آن لبخند مهربانش است. آري لبخند خدا شیرینتر از تمام آرزوهايم هست... سلام به روزگار، به همان روزگار كه نمیدانست چرا خم به ابرو نیاوردهام، نمیدانست لبخندي دیدهام مهربانتر از همهی خوبیهای مردمان مهربان جهان، لبخندي عاشقانه تر از تمام لبخندهاي عاشقان پاك باز... آري لبخند خدا و مهرباني هاييش، جاريست در تنفس سلولهایم، جاريست در نور چشمانم جاريست تا ابديت... -
-
الان دونفر تایید کردن که من هجویات میگم
والا من حالت نرمالمه عوض نشدم حالا اگه هجویاته یا هرزیاته یا چرت و پرته یا هرچی
اگه اذیت میشین که نحرفم -
ميدانم میگذرد، آري میگذرد، خيلي زود هم میگذرد... شايد روزي از روزگار شكوه كنم اما نه براي غمها و کمهایش، نه براي سر به سر گذاشتن هايش... براي زود گذشتنش، براي زود دير شدنش، شايد دلم دوباره بخواهد سر به سرم بگذارد... شايد دلم دوباره باران بخواهد، دوباره عشق بخواهد، دوباره زندگي بخواهد، نمیدانم هزار چيز بخواهد، هزار چيز نخواهد... هر چه بود گذشت، گذشت، گذشت تا امروز كه از خدا يك چيز میخواهم و آن لبخند مهربانش است. آري لبخند خدا شیرینتر از تمام آرزوهايم هست... سلام به روزگار، به همان روزگار كه نمیدانست چرا خم به ابرو نیاوردهام، نمیدانست لبخندي دیدهام مهربانتر از همهی خوبیهای مردمان مهربان جهان، لبخندي عاشقانه تر از تمام لبخندهاي عاشقان پاك باز... آري لبخند خدا و مهرباني هاييش، جاريست در تنفس سلولهایم، جاريست در نور چشمانم جاريست تا ابديت...romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ميدانم میگذرد، آري میگذرد، خيلي زود هم میگذرد... شايد روزي از روزگار شكوه كنم اما نه براي غمها و کمهایش، نه براي سر به سر گذاشتن هايش... براي زود گذشتنش، براي زود دير شدنش، شايد دلم دوباره بخواهد سر به سرم بگذارد... شايد دلم دوباره باران بخواهد، دوباره عشق بخواهد، دوباره زندگي بخواهد، نمیدانم هزار چيز بخواهد، هزار چيز نخواهد... هر چه بود گذشت، گذشت، گذشت تا امروز كه از خدا يك چيز میخواهم و آن لبخند مهربانش است. آري لبخند خدا شیرینتر از تمام آرزوهايم هست... سلام به روزگار، به همان روزگار كه نمیدانست چرا خم به ابرو نیاوردهام، نمیدانست لبخندي دیدهام مهربانتر از همهی خوبیهای مردمان مهربان جهان، لبخندي عاشقانه تر از تمام لبخندهاي عاشقان پاك باز... آري لبخند خدا و مهرباني هاييش، جاريست در تنفس سلولهایم، جاريست در نور چشمانم جاريست تا ابديت...خودت نوشتی؟!
-
اگه اذیت میشین که نحرفم
باز این بهش برخورد
اگه اذیت میشین که نحرفم
باز این بهش برخورد
نه بابا
فقط دوس ندارم جایی بحرفم که به حرفام بگن چرت و پرت -
اگه اذیت میشین که نحرفم
باز این بهش برخورد
نه بابا
فقط دوس ندارم جایی بحرفم که به حرفام بگن چرت و پرتبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه اذیت میشین که نحرفم
باز این بهش برخورد
نه بابا
فقط دوس ندارم جایی بحرفم که به حرفام بگن چرت و پرت -
اگه اذیت میشین که نحرفمن عزیزم تو نحرفی کی بحرفه :|
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه اذیت میشین که نحرفمن عزیزم تو نحرفی کی بحرفه :|
قربونت تو که عشقی
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ميدانم میگذرد، آري میگذرد، خيلي زود هم میگذرد... شايد روزي از روزگار شكوه كنم اما نه براي غمها و کمهایش، نه براي سر به سر گذاشتن هايش... براي زود گذشتنش، براي زود دير شدنش، شايد دلم دوباره بخواهد سر به سرم بگذارد... شايد دلم دوباره باران بخواهد، دوباره عشق بخواهد، دوباره زندگي بخواهد، نمیدانم هزار چيز بخواهد، هزار چيز نخواهد... هر چه بود گذشت، گذشت، گذشت تا امروز كه از خدا يك چيز میخواهم و آن لبخند مهربانش است. آري لبخند خدا شیرینتر از تمام آرزوهايم هست... سلام به روزگار، به همان روزگار كه نمیدانست چرا خم به ابرو نیاوردهام، نمیدانست لبخندي دیدهام مهربانتر از همهی خوبیهای مردمان مهربان جهان، لبخندي عاشقانه تر از تمام لبخندهاي عاشقان پاك باز... آري لبخند خدا و مهرباني هاييش، جاريست در تنفس سلولهایم، جاريست در نور چشمانم جاريست تا ابديت...خودت نوشتی؟!
-
شب همه خوششششششش بهارهقصد توهین نداشتم
شب بخیر عزیزجان
-
بورسیه میگیرم میرم خارج .....
ولی برمیگردم .....
جامعه ما پره درده ...
البته قبلش یا شاید هم بعدش باید به قولم عمل کنم و برم اون دانشگاه و همون دانشکده اش دقیقا .....با یه عنوان خیلی بهتر از یه دانشجو چون شکستنمون ... ... چون قول دادم به خودم و البته به اون سه نفر .........شب خوش .........