هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Myk منم مگم معمولا اینو
نه بابا!
من اینو چارسال پیش گفتم اصل جملشم این بود ، احساس غریبی میکنم با دنیا و آدماش ... هی تو فقط با من روراست باش...
حالا آدماش شده فروم
:joy: -
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه قزات :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: مغسی
فداتشم 😍😍😍😍
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه قزات :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: مغسی
فداتشم 😍😍😍😍
-
@فاطمه23 چرا مفقود شده ؟
بین کتابات بگرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@فاطمه23 یکم نفس بگیر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اهل سنندجم
میومد دیگ نمیاد
نظام قدیمم
و ارزویی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
یه سوال عجیب ذهنمو مشغول کرده که چرا دبیرای شیمی به اچ(H) میگن هاچ:neutral_face:
-
یه سوال عجیب ذهنمو مشغول کرده که چرا دبیرای شیمی به اچ(H) میگن هاچ:neutral_face:
aaalizadeh79 خب چ اشکالی داره ؟
-
@فاطمه23 یکم نفس بگیر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اهل سنندجم
میومد دیگ نمیاد
نظام قدیمم
و ارزویی دارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@فاطمه23 احتمالش زیاده
منم عیکنیم اما نمیزارم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
gooli77 منم فاطمه شاهین دژ ترک مسلط ب زبان پچاردولی نظام جدید دهمم کلی ارزو دارم و منم بارون قطع شده